LIVE

Μίλτος Τεντόγλου: LIVE ο τελικός του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Μίλτος Τεντόγλου Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου
EUROKINISSI

Μίλτος Τεντόγλου: Παρακολουθήστε LIVE την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στίβου, «ρίχνεται» στη… μάχη μιας ακόμη κορυφής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί σήμερα στη Γλασκώβη, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού στίβου που διεξάγεται στην πόλη της Σκωτίας. Εκεί όπου ο στόχος του Γρεβενιώτη αθλητή μας, είναι φυσικά η διατήρηση της κορυφής. Όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα του μήκους που λαμβάνει μέρος.

Ο μεγάλος τελικός του μήκους είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος. Ο ίδιος ο Τεντόγλου έχει τονίσει αρκετές φορές πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ θεωρεί και καλές τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Λεπτομέρειες όπως είναι το τερέν του σταδίου για παράδειγμα, κάτι που για τους αθλητές έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θυμίζουμε πως είναι κάτοχος του χρυσού και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του, καθώς στο Βελιγράδι το 2022 είχε πάρει το χρυσό με επίδοση 8.55μ. Με τη φιλοδοξία αλλά και τις δυνατότητές του, να τον κάνουν να κυνηγά κάτι ανάλογο και σήμερα (2/3).

Ο ολυμπιονίκης του Τόκιο, που με 8.26 έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση από όσους μετέχουν, αγωνίζεται τέταρτος στη σειρά, αμέσως μετά τον μεγάλο αντίπαλό του, Τζαμαϊκανό Τατζάι Γκέιλ. Ακολουθεί ο Αμερικανός Τζάριον Λόσον και μετά ο αθλητής με την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο (8.34) ο Ματία Φουρλάνι. Στον τελικό μετέχουν 16 αθλητές.

Ο στόχος του Έλληνα πρωταθλητή, είναι να «πιάσει» καλό άλμα αν γίνεται απ’ την πρώτη προσπάθεια. Για να μην πάει με άγχος στις τελευταίες του προσπάθειες, παρότι φημίζεται ως ο άνθρωπος που φυλάει το καλύτερο για το τέλος!

Παρακολουθήστε LIVE τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου

Σχετικές ειδήσεις