ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αντίπαλος του στη Βιέννη και στο... βάθος Τζόκοβιτς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αντίπαλος του στη Βιέννη και στο... βάθος Τζόκοβιτς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας θα είναι το Νο3 του ταμπλό στο Open της Βιέννης, όπου θα βρει έναν δύσκολο δρόμο προς την κορυφή.

Στην τελική ευθεία για τα ATP Finals έχει μπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Ελλάδα δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας πρωταθλητής ετοιμάζεται για το «500άρι» της Βιέννης, το οποίο θα διεξαχθεί 26 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου.

Είναι το προτελευταίο τουρνουά πριν από τα ATP Finals, τα οποία θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο στις 15 Νοεμβρίου. Στο ξεκίνημα του άλλου μήνα (βλ. 2/11) θα πραγματοποιηθεί και το Masters του Παρισιού.

Όσον αφορά στο Open της Βιέννης, ο Τσιτσιπάς θα έχει έναν δύσκολο δρόμο για τον τελικό, καθώς βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μετά τον συγκλονιστικό ημιτελικό στο Roland Garros να δούμε και στην Αυστρία ένα Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς.

Βέβαια, για να φτάσει μέχρι το... αντάμωμα με τον Σέρβο, ο Τσιτσιπάς πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι πρώτος του αντίπαλος θα είναι το Νο32 στον κόσμο, Ζαν Λέναρντ Στρουφ. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν τέσσερις φορές με το σκορ να είναι 2-2.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Ήθελε αλλά δεν μπόρεσε – Εκτός τελικού στην Οστράβα