ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα του χρυσού για την Ελλάδα! Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός στο πόλο

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
AP Images

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Ελλάδα έγραψε ιστορία στο Τόκιο, αλλά η δουλειάς της δεν έχει τελειώσει, καθώς έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά του πόλο.

Το πρωί της Κυριακής (8/8), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα - το οποίο είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team - έχει ραντεβού με την ιστορία, αγωνιζόμενο για πρώτη φορά στον τελικό της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης.

Η ώρα έναρξης του αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το χρυσό είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 ώρα Ελλάδας (βλ. 16:30 ώρα Ιαπωνίας). Αντίπαλος της Ελλάδας θα είναι μια εκ των Σερβία ή Ισπανία που θα κοντραριστούν σε λίγη ώρα στον δεύτερο ημιτελικό.

«Δεν τελειώσαμε, θέλουμε το χρυσό»

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Θοδωρής Βλάχος ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος του ημιτελικού και στις δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαστε μακριά αλλά παρακολουθούμε τι συμβαίνει. Κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Δεν ξέρουμε αν μπορέσουμε να δώσουμε λίγη χαρά. Η ζωή είναι σκληρή. Σε εμάς η ζωή φέρεται με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις ημέρες. Δεν ξέρω αν μπορούμε να βοηθήσουμε διαφορετικά. Με τη φωτιά δεν μπορεί να βοηθήσει κανένας».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Αυτή την στιγμή την περίμενε το ελληνικό πόλο χρόνια. Ήταν το απωθημένο μου να ζήσω τον τελικό μίας διοργάνωσης. Το ζω στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη. Δεν τελειώσαμε. Θέλουμε το χρυσό. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος. Τα παιδιά άξιζαν να κρεμάσουν ένα μετάλλιο στο στήθος τους. Να παίξουν έναν τελικό. Κερδίσαμε την Ουγγαρία δεύτερη φορά σε ένα τουρνουά, με αυτοθυσία, με μεγάλες άμυνες, με σπουδαία γκολ. Όπως κερδίζεται ένας τελικός. Γιατί το παιχνίδι για εμάς ήταν τελικός. Θα βρούμε τον τρόπο να ηρεμήσουμε τώρα 2-3 ώρες και να προετοιμαστούμε για τον τελικό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στην Εύβοια: «Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο Newsbomb.gr