ΣΠΟΡ

Formula 1: O Λεκλέρ δήλωσε «παρών» στη μάχη του τίτλου! Επέστρεψε στις νίκες μετά από εφτά αγώνες

Σαρλ Λεκλερ Formula 1
AP Images

Formula 1: Ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε τη νίκη στο Grand Prix της Αυστρίας, η οποία ήταν η πρώτη του μετά από εφτά αγώνες και τρίτη στη σεζόν. 

Ο Μονεγάσκος αντιμετώπισε προβλήματα με την αξιοπιστία της Ferrari του, αλλά παρά το θέμα που είχε με τα πετάλιά του, είδε πρώτος την καρό σημαία.

Ο Λεκλέρ νίκησε και πάλι μετά το τρίτο GP της χρονίας (βλ. Αυστραλία) και δήλωσε «παρών» στη μάχη του τίτλου. Ήταν, πάντως, ένας αγώνας που αφήνει «γλυκόπικρη» γεύση στη Scuderia, καθώς για ακόμη μια φορά είδε ένα μονοθέσιο της να εγκαταλείπει.

Ο λόγος για εκείνο του Κάρλος Σάινθ, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που ο Ισπανός πίεζε τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τερμάτισε στη δεύτερη θέση, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά από τη στιγμή που δεν απέδωσε η στρατηγική της Red Bull.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η Mercedes έκανε το 3-4, καθώς ο Τζορτζ Ράσελ τερμάτισε τέταρτος, μολονότι δέχθηκε ποινή πέντε δευτερολέπτων, λόγω της επαφής που είχε με τον Πέρεζ.

Σχετικές ειδήσεις