ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ο αγώνας της μάσκας, των μέτρων και του πόνου» - Η συγκινητική ανάρτησή του

Λευτέρης Πετρούνιας
AP Photo/Ashley Landis

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο «Άρχοντας των κρίκων» έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή την επέτειο της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε τις πολλές δυσκολίες και εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού ανέβηκε στο βάθρο στο μεγαλύτερο αθλητικό «ραντεβού» του πλανήτη.

Ο 31χρονος αθλητής είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό ώμο κι έδωσε μάχη με τον χρόνο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σχεδόν ένα μήνα πριν την έναρξη τους.

Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους ήταν το πιο ιδιαίτερο της καριέρας του, καθώς ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο και λόγω του κορονοϊού. Ο Πετρούνιας, με μια συγκινητική ανάρτηση θυμήθηκε την ξεχωριστή αυτή στιγμή.

«Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της Ζωής μου! Τον αγώνα της μάσκας, των μέτρων, των άδειων γηπέδων και του πόνου! Παραμένει όμως μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις της ζωής μου! Προχωράμε για τα επόμενα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις