ΣΠΟΡ

Roland Garros: Στον τελικό ο εκπληκτικός Ρουντ – Η ώρα και το κανάλι του ματς τίτλου με Τζόκοβιτς

Roland Garros
EPA/CAROLINE BLUMBERG

Roland Garros: Ο Κάσπερ Ρουντ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, επικράτησε 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-0) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Νορβηγός τενίστας θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του major τουρνουά στο Παρίσι. Πέρσι, είχε ηττηθεί από τον Ράφα Ναδάλ, ενώ φέτος θα έχει εξίσου δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Συνολικά είναι ο τρίτος τελικός καριέρας σε Grand Slam, καθώς είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση και στο περσινό US Open. Αυτή τη φορά ο Ρουντ ευελπιστεί ότι θα πανηγυρίσει και τον πρώτο του τίτλο. Για να τα καταφέρει, βέβαια, θα πρέπει να επικρατήσει του «Νόλε», ο οποίος θα αγωνιστεί στον 34ο τελικό και θα διεκδικήσει τον 23ο τίτλο σε Grand Slam.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, ο Σέρβος τενίστας επικράτησε σε όλες, με τον Νορβηγό να μην του παίρνει ούτε σετ στις τρεις τελευταίες!

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός του Roland Garros ανάμεσα στο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάσπερ Ρουντ είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (11/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Eurosport1HD.

Σχετικές ειδήσεις