ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: «Αγαπώ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την οικογένειά του - Χάρηκα με το αποτέλεσμα»

Μαρία Σάκκαρη: «Αγαπώ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την οικογένειά του - Χάρηκα με το αποτέλεσμα»
Intime

Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξή της ενόψει του Wimbledon που ξεκινά τη Δευτέρα (3/7), μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, την οικογένειά του και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστγιουκ στον πρώτο γύρο, έχοντας στο πλευρό της τον Μαρκ Φιλιππούση, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά και ανέλαβε την 27χρονη.

Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξή της στο SDNA σχολίασε όσα λέγονται για αυτή και τους χαμένους ημιτελικούς της, ενώ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών και τη συγκίνηση που η ίδια ένιωσε για τη χαρά του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

- Θέλω να σε πάω τώρα στο... γνωστό θέμα των χαμένων ημιτελικών. Έχει γίνει ξανά συζήτηση για το γεγονός ότι έχεις χάσει φέτος πέντε ημιτελικούς. Δεν είναι, όμως, καλύτερα να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, να εστιάζεις στο γεγονός ότι έχεις φτάσει σε πέντε ημιτελικούς;

«Δεν ήξερα καν ότι είναι πέντε οι ημιτελικοί! Αλήθεια τώρα, πλέον δεν με νοιάζει... Στον ημιτελικό χάνω, δεν χάνω στον πρώτο γύρο! Κερδίζω τόσες καλές παίκτριες για να φτάσω εκεί. Δεν έχω αμφιβολία ότι κάποια στιγμή θα κερδίσω τουρνουά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα που χάνω στους ημιτελικούς. Ξέρω ότι έχω χάσει σε ημιτελικούς φέτος, αλλά δεν είναι ότι κάθομαι και μετράω και λέω "πω πω, αυτός ήταν ο πέμπτος μου χαμένος ημιτελικός". Δεν με ενδιαφέρει καν πλέον. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που με ενοχλούσε, μετά άρχιζα και το αντιμετώπιζα χιουμοριστικά και τώρα είμαι στη φάση που λέω ότι δεν με νοιάζει, θα το ξεπεράσω».

- Σε ό,τι αφορά την κλήρωση του Wimbledon (σ.σ. κληρώθηκε με τη Μάρτα Κόστγιουκ), είσαι ξανά από τις άτυχες...

«Και με αυτό έχω συμβιβαστεί! Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. Δεν είναι Μούχοβα, όπως ήταν στον πρώτο γύρο του Roland Garros, αλλά και πάλι είναι δύσκολο ματς. Είμαι, όμως, σε πολύ καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με την υπόλοιπη χρονιά. Παρότι είχα καλά αποτελέσματα φέτος, έκανα... survive σε κάθε ματς. Τώρα ξαφνικά έχω αρχίσει και κερδίζω ματς με 2-0 σετ. Θεωρώ ότι και το γεγονός ότι έχει έρθει ο Μαρκ μαζί μας έχει βοηθήσει να ξαναβρώ το παιχνίδι μου και νιώθω περισσότερο την ταυτότητά μου πάλι μέσα στο γήπεδο».

- Και μια ερώτηση εξωαγωνιστική: μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες των εκλογών ήταν αυτή με τον Κωνσταντίνο (Μητσοτάκη) να κλαίει έχοντας στην αγκαλιά του τις αδερφές και τη μητέρα του. Εσύ πώς ένιωσες όταν την είδες;

«Δυστυχώς δεν ήμουν στην Ελλάδα στις εκλογές. Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου - τώρα που σκέφτομαι αυτή τη φωτογραφία θέλω να κλάψω - αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου. Ξέρω και πόσο έχουν παλέψει οικογενειακά όλοι μαζί και πόσο ωραίο είναι ότι βγήκε αυτό προς τα έξω και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, ένιωθα τελείως FOMO (Fear of Missing Out), τελείως... στην απέξω που δεν μπορούσα να είμαι εκεί! Χάρηκα, όμως, πολύ με το αποτέλεσμα και κυρίως για εκείνον και την οικογένειά του».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Η ανάρτηση για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές

Κωμικοτραγικό σκηνικό σε φιλικό ματς - Διαιτητής τσακώθηκε με Έλληνα παίκτη κι έφυγε από το γήπεδο!

Formula 1: Δεν «βλέπει» κανέναν ο Φερστάπεν - Απόλυτος κυρίαρχος και στην Αυστρία, ξεπέρασε τον Σένα

Λιονέλ Μέσι: Στα χνάρια του Τζόρνταν και του Μπέκαμ - Τα χρήματα που θα πάρει στην Ίντερ Μαϊάμι

Μαρία Σάκκαρη: «Κόντρα» με το κορίτσι του Τσιτσιπά στο Wimbledon