ΣΠΟΡ

Νικόλ Ελευθεριάδου: Απάντησε στον σάλο που ξέσπασε με το «κοπέλα του Βεζένκοφ» - «Με μειώνει» (vid)

Νικόλ Ελευθεριάδου: Απάντησε στον σάλο που ξέσπασε με το «κοπέλα του Βεζένκοφ» - «Με μειώνει» (vid)

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της νέας επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδας πόλο γυναικών, έδωσε με τον δικό της τρόπο απάντηση στα δημοσιεύματα που εστίασαν στη σχέση της με τον Σάσα Βεζένκοφ.   

Η Νικόλ Ελευθεριάδου πέτυχε το νικητήριο γκολ στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο Γυναικών στέλνοντας την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η 25χρονη είναι ήδη μία από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες υδατοσφαίρισης στη χώρα μας, έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν ένα ακόμα ασημένιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη, αλλά κι ένα χάλκινο στο Μπακού το 2015. Επίσης, με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης (2015, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης LEN Trophy (2015).

Μετά την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο, προκλίθηκε σάλος στα social media με την αντιμετώπιση που είχε η διεθνής πολίστρια από μερίδα των ΜΜΕ, τα οποία εστίασαν στην προσωπική της σχέση και την χαρακτήριζαν στους τίτλους τους ως «κοπέλα του Βεζένκοφ». Του μπασκετμπολίστα που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στο ΝΒΑ, με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου έδωσε τη δική της απάντηση στο θέμα. Αρχικά ανεβάζοντας stories με τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε η ίδια στα social media.

Παράλληλα, η 25χρονη αθλήτρια μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όπως και τα επίθετα που συνοδεύουν πολλές φορές το όνομα μου. Χαίρομαι πολύ γιατί ο κόσμος έχει αντιδράσει και δείχνει πόσο άσχημα φαίνεται αυτό, σε σημείο να μην έχω να πω τίποτα εγώ. Το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει» τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Νικόλ Ελευθεριάδου τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και για την επιτυχία της Εθνικής Πόλο Γυναικών.