ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός: Με Γκάλη και Ζαμπίδη ξεκινούν οι δημοπρασίες τού «Ζήσε Αθλητικά»!

Κορονοϊός: Με Γκάλη και Ζαμπίδη ξεκινούν οι δημοπρασίες τού «Ζήσε Αθλητικά»!

Με τους Νίκο Γκάλη και Μιχάλη Ζαμπίδη ξεκινούν οι δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού για τη στήριξη του αγώνα ενάντια στον κορονοϊό.

Ο θρύλος του μπάσκετ Νίκος Γκάλης και ο χαλκέντερος πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ Μιχάλης Ζαμπίδης έκαναν την αρχή με τις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ο Γκάλης προσφέρει υπογεγραμμένη φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας με το νούμερο 4, ενώ ο «Iron Μike» από την πλευρά του ένα ζευγάρι γάντια του, με τα έσοδα από τη δημοπρασία να διατίθενται στον αγώνα της Ελλάδας ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.

Τους δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω twitter ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε σχετικά:

«Με Γκάλη @NickGalis6, Ζαμπίδη @MikeZambidis και άλλους Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές μας, ξεκινάμε τις δημοπρασίες αθλητικών τους ενθυμίων, στο πλαίσιο του ''Ζήσε Αθλητικά'', για τη στήριξη του αγώνα ενάντια στον κορονοϊό. Σας ευχαριστούμε».

Δείτε το βίντεο με την πρωτοβουλία:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης των κρουσμάτων στην Ελλάδα - Οι δύο περιοχές που προστέθηκαν