ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα μέτρα: Προς «λουκέτο» στα γήπεδα - Πότε και από τι θα εξαρτηθεί

Νέα μέτρα: Προς «λουκέτο» στα γήπεδα - Πότε και από τι θα εξαρτηθεί

Νέα μέτρα: Μπορεί η κυβέρνηση να μην ανακοίνωσε κάτι σχετικά με το... μέλλον των γηπέδων ωστόσο δύσκολα θα αποφευχθεί το «λουκέτο».

Η κυβέρνηση προχώρησε σε μια νέα σειρά μέτρων στην προσπάθεια αναχαίτισης της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία φαίνεται πως θα επικρατήσει παγκοσμίως.

Στις ανακοινώσεις, δεν συμπεριλήφθηκαν τα γήπεδα, παρότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ζήτησε, μετά τη συνεδρίασή της, το κλείσιμό τους.

Τι ισχύει όμως;

Προφανώς, δεν έγινε κάποια ανακοίνωση για τα γήπεδα αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Οπότε κρίθηκε άσκοπο να γίνει αυτή την στιγμή κάποια ανακοίνωση.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει (και πιθανότατα έτσι θα γίνει) να υπάρξουν ανακοινώσεις στις 27 Δεκεμβρίου με ορίζοντα τον Ιανουάριο, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί «λουκέτο» στα γήπεδα.

Εξάλλου, ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον.

Απομένει να δούμε αν το «λουκέτο» θα αφορά το ολικό κλείσιμο ή την ραγδαία μείωση της χωρητικότητας, ωστόσο το πρώτο ενδεχόμενο μοιάζει και το πλέον πιθανό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Μάσκα παντού από αύριο, ακυρώνονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ: Είσοδος μόνο με διπλή μάσκα ή μάσκα ΚΝ95

Στις 3 Ιανουαρίου η δεύτερη φάση των μέτρων - Τι απαντά η κυβέρνηση για lockdown και sms

Νέα μέτρα-Μάσκα KN95: Ποια είναι η διάρκεια ζωής της και πόσο προστατεύει από τον κορονοϊό

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο