ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμοι για «απογείωση»; Έρχεται την Παρασκευή το Red Bull Paper Wings 2022

Έτοιμοι για «απογείωση»; Έρχεται την Παρασκευή το Red Bull Paper Wings 2022
Red Bull

Λίγες ώρες απέμειναν για τον τελικό του μεγαλύτερου διαγωνισμού σαΐτας παγκοσμίως, το Red Bull Paper Wings.

Μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι σε 6 πανεπιστήμια της Ελλάδας οι προκριματικοί έφτασαν στο τέλος τους. Τώρα πια οι καλύτεροι Έλληνες «πιλότοι» θα συναντηθούν στις 29 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για τον μεγάλο τελικό.

Κατά τη διάρκεια του τελικού οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: την απόσταση, όπου θα προσπαθήσουν να πετάξουν την σαΐτα όσο πιο μακριά μπορούν, και τη διάρκεια πτήσης, όπου θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν για όση περισσότερη ώρα στον αέρα μπορούν. Οι δύο νικητές που θα αναδειχθούν (ένας από κάθε κατηγορία) θα ταξιδέψουν, στα μέσα Μαΐου, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας για να λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Paper Wings. Τους δύο αυτούς «πιλότους»-νικητές θα συναντήσει στην Αυστρία και ο νικητής του online προκριματικού που πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας Tik Tok και αφορούσε στην κατηγορία «aerobatics».

H Τεχνόπολη θα μετατραπεί σε έναν μεγάλο αεροδιάδρομο όπου οι διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο.

Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αυτή την πρωτότυπη σαϊτομαχία! Έλα στον τελικό του Reb Bull Paper Wings και ανακάλυψε πως ένα απλό χαρτί Α4 μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά και με απλά βήματα να μετατραπεί στην απόλυτη χάρτινη σαΐτα.

Ραντεβού στις 29 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο κτίριο Νέοι Φούρνοι, για «τρελές πτήσεις»!

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά και στο Tik Tok @redbullgre με τον Άρη Κρητικό. Stay tuned!