ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Ημέρα... αστεριών - Άφιξη Ερναγκόμεθ και ρεβάνς με Ντνίπρο για το Champions League

Παναθηναϊκός: Ημέρα... αστεριών - Άφιξη Ερναγκόμεθ και ρεβάνς με Ντνίπρο για το Champions League

Ο Παναθηναϊκός θέλει να «σφραγίσει» στη Λεωφόρο επί της Ντνίπρο το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και την παρουσία του σε ευρωπαϊκούς ομίλους, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα θα είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό της μπασκετικής ομάδας ο Ισπανός σταρ, Χουάντσο Ερναγκόμεθ.  

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (1/8, 20:30, Cosmote Sport 1) στη Λεωφόρο την Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του προς τα... αστέρια.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε παραπάνω από τη μισή «δουλειά» στη Σλοβακία, επικρατώντας 3-1 των Ουκρανών και πλέον θέλει με τη βοήθεια του κόσμου της να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου περιμένει η Μαρσέιγ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός πέρα από ότι θα συνεχίσει να ονειρεύεται τους ομίλους του Champions League, με πρόκριση από της Ντνίπρο εξασφαλίζει και την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Κι αυτό γιατί το League Path έχει μόνο δύο εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League και το ανανεωμένο σύστημα διεξαγωγής δίνει το αβαντάζ της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Europa League και στις τέσσερις ομάδες, που θα αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Τριφυλλιού και σε αυτή δεν βρίσκονται φυσικά, ούτε ο Άνταμ Τσέριν, που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, ούτε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο.

Η αποστολή των Πράσινων: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσεν, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγιεφ, Ζέκα, Αϊτόρ.

Φτάνει στην Αθήνα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Την ίδια ώρα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός κινείται στους ρυθμούς του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο Ισπανός φόργουορντ αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα μεταγραφικά χτυπήματα στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι και αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (1/8).

Ο 27χρονος σταρ θα είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν, έπειτα από επτά χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ.

Στο άκουσμα της μεταγραφής υπήρξε έκρηξη ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, κάτι που αποτυπώθηκε και στις αντιδράσεις τους στα social media. Αντιδράσεις που αναμένεται να κορυφωθούν και την Τρίτη (1/8), ημέρα άφιξης του Ερνανγκόμεθ.

Η πτήση του Ισπανού αναμένεται στις 19:40 στην Αθήνα, με τη σημαντική υποσημείωση πως θα βγει από το cargo και όχι από την καθιερωμένη έξοδο των αφίξεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τόσο λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης στο αεροδρόμιο, όσο και λόγω της παρουσίας φιλάθλων στην υποδοχή του!