ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο... μονόδρομος της Παπαχρήστου!

Ο... μονόδρομος της Παπαχρήστου!

Η βεβιασμένη και σίγουρα αίολη -νομικά- απόφαση της ΕΟΕ να αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου την Βούλα Παπαχρήστου αποτέλεσε, σε συνδυασμό και με το tweet της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, το γεγονός της χθεσινής ημέρας (25/07).

Μόνο που τώρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στη στάση που θα κρατήσει, από εδώ και στο εξής, η Βούλα Παπαχρήστου η οποία σαφώς και πληρώνει το λάθος της να εκφραστεί με τον τρόπο που εκφράστηκε για τους Αφρικανούς στο προφίλ της στο twitter.

Τα περιθώρια αντίδρασης που έχει αυτή τη στιγμή η Παπαχρήστου είναι πολλά, πλην όμως είναι και ιδιαίτερα λεπτή η θέση της, αφού θα κληθεί να λάβει μια απόφαση που προφανώς θα διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της διαδρομής της.

Μια προσφυγή στο CAS θα την φέρει σε αντιπαράθεση με τα ίδια τα μέλη της ΕΟΕ, με οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει αυτό, όμως από την άλλη είναι η ίδια η στάση της Ολυμπιακής Επιτροπής και κυρίως το ότι αποφάσισε χωρίς να δώσει καν το δικαίωμα της απολογίας στην Παπαχρήστου, που θα μπορούσε κάλλιστα να την οδηγήσει στην απόφαση να τραβήξει το σχοινί.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου

Καίνε την Βούλα για ένα σχόλιο και σκύβουν το κεφάλι σε Σκόπια-Τουρκία