Επίσκεψη Γόντικα στην Παιανία
Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και δη στην Παιανία θα βρεθεί σήμερα ο Δημήτρης...
Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και δη στην Παιανία θα βρεθεί σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας, ώστε να συζητήσει με τους Κάρλος Φρέιτας και Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επόμενη μέρα στην ομάδα.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ίσως μιλήσει και με τους παίκτες για να τους τονίσει πως πρέπει να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος και να δουν πως θα πάει η χρονιά, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσουν να ανατρέψουν, το εις βάρος τους 2-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, πράγμα πολύ δύσκολο.
Πολλές αποχωρήσεις το καλοκαίρι
Η μέτρια παρουσία του Παναθηναϊκού τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη φαίνεται να οδηγεί προς την έξοδο τον Τζιμπρίλ Σισέ, του οποίου η επιθυμία είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αν βρει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα.
Αν προκύψει κάτι τέτοιο και μάλιστα καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, θα αποτελέσει μεγάλη οικονομική «ανάσα» για τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι λόγω ελλείμματος θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά, τα οικονομικά τους δεδομένα.
Εκτός του Σισέ, θα αποχωρήσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όπως και οι Φερνάντες, Λουίς Γκαρσία, Πλεσί, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν και οι Γκοβού, αν δεν δείξει κάτι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.