ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Κάνουν φτερά τα «μαγικά» χαρτάκια

Παναθηναϊκός: Κάνουν φτερά τα «μαγικά» χαρτάκια

Καρφίτσα δεν θα πέφτει τη Δευτέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το οποίο θα κατακλυστεί από 20.000 οπαδούς τουΠαναθηναϊκού προκειμένου να οδηγήσουν τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν... φτερά, καθώς από τις 10 το πρωί της Παρασκευής διατίθενται από τη Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου και οι οπαδοί του τριφυλλιού έδειξαν με το καλημέρα τη δίψα τους για να στηρίξουν σε ένα ακόμη μεγάλο ματς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του «εξάστερου».

Το ΟΑΚΑ θα ζήσει μεγάλες στιγμές το απόγευμα της Δευτέρας (18.45) και η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο, αλλά και το πρωί της Δευτέρας από τη Λεωφόρο, ενώ αν έχουν απομείνει εισιτήρια (κάτι που σήμερα φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να συμβεί) θα διατεθούν πριν από την έναρξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθειά της στον αγώνα με τη Μαπόορο Καντού. Και σας περιμένει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ και τη Δευτέρα (22/10), στις 18.45, για τον αγώνα της 2ης μέρας της Basket League ΟΠΑΠ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» είναι:

Παρασκευή 19/10: 10.00-20.00

Σάββατο 20/10: 09.00-18.00

Κυριακή 21/10: 10.00-18.00
Δευτέρα 22.10: 09.00-14.00

Αν έχουν απομείνει κάποια εισιτήρια θα διατεθούν τη Δευτέρα (22/10) από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ από τις 15.45.

ΜΟΝΟ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά των εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και για με μία ταυτότητα μπορεί κάποιος να αγοράσει έως δύο εισιτήρια.

Παρακαλούνται θερμά οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ νωρίτερα του συνηθισμένου, καθώς λόγω του συστήματος της ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων, η διαδικασία αγοράς και εισόδου στο γήπεδο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα επιπλέον».

Πηγή: onsports.gr