ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπαδόπουλος: «Να επιβάλλουμε εμείς το ρυθμό μας»

Παπαδόπουλος: «Να επιβάλλουμε εμείς το ρυθμό μας»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το δικό του παιχνίδι στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε αρχικά για το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για όλους μας. Είναι ίσως το σημαντικότερο των τελευταίων ετών. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άγχος αλλά επιθυμία να παίξουμε το παιχνίδι. Θα υπάρχει άγχος πριν τον αγώνα, αλλά με την έναρξη αποβάλλεται και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα έχει δείξει πως έχει τη δυνατότητα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι ο στόχος που έχει ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο να φτάνει στους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει τις δυνατότητες να μπορέσει να προχωρήσει. Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα. Είμαστε και στις τρεις διοργανώσεις μέσα. Είναι σημαντικό και πρέπει να συνεχιστεί και ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο, αν δούμε και στο Champions League και στις εγχώριες διοργανώσεις τα αποτελέσματα».

Για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός, είπε: «Είναι σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Να επιβάλει τον ρυθμό και να έχει ισορροπίες στις γραμμές. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν θα κλειστούμε επειδή έχουμε νικήσει το πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια και αν έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για την πρόβλεψή του: «Κατ' αρχήν αυτό που δεν μ' αρέσει είναι να προβλέπω. Θα μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που έχουμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό. Χρειάζεται τύχη, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και αν καταφέρουμε να σκοράρουμε θα είναι το καλύτερο. Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Η Μάντσεστερ είναι μια καλή ομάδα και στο γήπεδό της θα είναι ισχυρή».

Αν ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί: «Όχι. Η Μάντσεστερ τεράστιος σύλλογος τους σεβόμαστε. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι διαρκεί για 90 λεπτά και θα τα δώσουμε. Δεν θα τελειώσει το παιχνίδι εκεί. Η Μάντσεστερ έχει δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει το σκορ. Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Θα υπάρχει πίεση και σε μας, αλλά όπως έχω πει θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που αν και δεν μας αρέσει υποσχέσεις. Τιμάμε την φανέλα, τον καλύτερό μας εαυτό. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος που είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να τους δώσουμε χαρά για μία ακόμα φορά».