ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μποροβήλος: Έχουμε την εμπειρία για τα πλέι οφ

Μποροβήλος: Έχουμε την εμπειρία για τα πλέι οφ

Πιο έμπειρος θα εμφανιστεί ο Αστέρας Τρίπολης στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει κάποιο καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο, σύμφωνα με τον Γιώργο Μποροβήλο.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αμέσως μετά την κλήρωση των πλέι οφ της Super League, μίλησε στον Αρκαδία 93.8" για τους αγώνες των Αρκάδων και τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποροβήλου:

«Άποψη μου είναι ότι παίζουμε με όλους, αλλά παίζει ρόλο η σειρά δηλαδή που θα παίξεις τα πρώτα παιχνίδια. Οι αγώνες αρχίζουν στις 30/04 όπου ο Αστέρας παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την 2η αγωνιστική και στις 04/05 ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην Τρίπολη. Στις 07/05 και την 3η αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης παίζει με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη. Την 4η αγωνιστική στις 11/05 ο Αστέρας Τρίπολης παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Την προτελευταία αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 14/05 ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η διαδικασία των πλέι οφ τελειώνει στις 17/05 όπου ο Αστέρας θα ταξιδέψει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Είναι ένα επίπονο πρωτάθλημα το όποιο χρειάζεται αντοχές και τύχη. Η ομάδα που θα βρεθεί σε φόρμα αυτές τις αγωνιστικές θα πάρει τ εισιτήριο του Τσάμπιονς Λινγκ και τα "καλά" εισιτήρια του Γιουρόπα. Να θυμίσω ότι μόνο μια φορά που ξεκίνησε μια ομάδα με αβαντάζ πόντων κατάφερε να πάρει την 2η θέση», ανέφερε αρχικά.

Για τους στόχους του Αστέρα στα πλέι οφ: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους περισσότερους βαθμούς και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε σε κάθε αγώνα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Αστέρας βρίσκεται για 2η σερί χρονιά στα πλέι οφ, και λογικά 3η στην Ευρώπη. Πλέον "μεγαλώσαμε" σαν ομάδα και έχουμε την εμπειρία που χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν ο ΟΦΗ παίξει στον τελικό του κυπέλλου: «Ο ΟΦΗ πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο. Είναι ένα σενάριο τραβηγμένο αλλά στο ποδόσφαιρο δεν λες ποτέ "δεν γίνεται". Είμαστε ικανοποιημένοι από την εφετινή μας χρονιά αλλά στο τέλος δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει μια πολύ καλή παρουσία στα πλέι οφ».

Διαβάστε επίσης:

Εγκληματικό: Αθλητής λιποθυμάει και δεν διακόπτουν τον αγώνα (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Τρομακτικός τραυματισμός Ντιέγκο Κόστα (video)

Έρευνα - Βαζελίνη και σεξ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;