ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φούλαμ: «Καταστροφή ο Μήτρογλου»

Φούλαμ: «Καταστροφή ο Μήτρογλου»

Παρελθόν από το ρόστερ της Φούλαμ θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μήτρογλου σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό για τους «κότατζερς», οι οποίοι κατέβαλλαν το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του από τους Πειραιώτες, ωστόσο, ένας τραυματισμός δεν επέτρεψε στον «πιστολέρο» να πάρει συμμετοχές και να βοηθήσει την Φούλαμ στη «μάχη» για την παραμονή.

Το «συγκρότημα» του Φέλιξ Μάγκατ γνώρισε ταπεινωτική ήττα 4-1 από την Στόουκ το Σάββατο, αποτέλεσμα με το οποίο «σφραγίστηκε» ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ. Άμεσα, άρχισαν τα σενάρια για την επόμενη... μέρα και η «Daily Mail» χαρακτήρισε «καταστροφή» την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το γνωστό βρετανικό δίκτυο, σε άρθρο του για τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από τους «κότατζερς» περιλαμβάνει τον διεθνή επιθετικό αναφέροντας: «Η πιο δαπανηρή μεταγραφή της ομάδας ήταν απλά μια καταστροφή και η Φούλαμ πρέπει να περιορίσουν την ζημιά», ενώ σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αναφέρεται πως ο Κώστας Μήτρογλου στοίχησε 4 εκ. λίρες για κάθε σουτ που έκανε στην εστία!