ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Όλοι στον… πόλεμο

Παναθηναϊκός: Όλοι στον… πόλεμο

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό των τελικών ολοκληρώθηκε με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τους παίκτες του να έχουν στο πλευρό τους ακόμα και στην προπόνηση τους Δημήτρη και Θανάση Γιαννακόπουλο

Η ώρα περνάει, η κλεψύδρα αδειάζει και η αγωνία χτυπάει... πράσινο. Ο Παναθηναϊκός, πλέον, βρίσκεται μια ανάσα από τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ενός πρωταθλήματος που αν τελικά έρθει θα κατακτηθεί και αυτό κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του, Ολυμπιακό.

Στον Παναθηναϊκό μετά το... ανεπανάληπτο break στο break και την επιστροφή της σειράς στο ΟΑΚΑ για τον τελευταίο αγώνα είναι αποφασισμένοι να μη... χαριστούν στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» ξέρουν ότι έχουν την κατάσταση στα... χέρια τους και όλοι μαζί μετρούν αντίστροφα για να γράψουν μια ακόμα ολόχρυση σελίδα στην ιστορία τους.

Στο πλευρό της ομάδας ο Δημήτρης

Αύριο το βράδυ το ΟΑΚΑ θα πάρει.. φωτιά. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εξάντλησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης και αναμένεται να κάνουν... χαμό, ενώ κατά την διάρκεια της αποψινής προπόνησης στο πλευρό της ομάδας βρέθηκε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση και εμψύχωσε την ομάδα, ενώ από κοντά ήταν για μία ακόμα φορά και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Τακτική και ξενοδοχείο

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετώπισε αγωνιστικά προβλήματα, μιας και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και για μία ακόμα φορά εστίασε στην τακτική και στην αγωνιστική ανάλυση του Ολυμπιακού. Η ομάδα του «τριφυλλιού» και αυτήν την φορά θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.