ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία: Έκπληξη από Κόντε

Ιταλία: Έκπληξη από Κόντε

Τους 27 ποδοσφαιριστές, που θα συμμετέχουν στα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016, αποκάλυψε ο Αντόνιο Κόντε.

O Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε την θητεία του στον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα» με μια έκπληξη, καθώς απέκλεισε τον Μάριο Μπαλοτέλι από την αποστολή της ομάδας για τα παιχνίδια με την Ολλανδία και την Νορβηγία. Να σημειωθεί ότι ο Μπαλοτέλι είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική από το πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Επίσης, ο Κόντε εκτός αποστολής άφησε τους Τσέρτσι, Κασάνο και Ινσίνιε που ήταν στην Βραζιλία και τους Πίρλο και Μοντολίβο που είναι τραυματίες, ενώ τα τέσσερα νέα πρόσωπα που έχει συμπεριλάβει στις επιλογές του είναι ο Οσβάλντο, ο Ελ Σααραουί, ο Ζάζα και ο Τζοβίνκο.

Στην 27μελή αποστολή του, ο Αντόνιο Κόντε έχει επιλέξει τους εξής:

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Παντέλι (Τορίνο), Περίν (Τζένοα), Σίριγκου (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αμυντικοί: Αστόρι (Ρόμα), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Κιελίνι (Γιουβέντους), Ντε Σίλιο (Μίλαν) Παλέτα (Πάρμα), Ρανόκια (Ίντερ)

Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Νταρμιάν (Τορίνο), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Φλορέντσι (Ρόμα), Τζακερίνι (Σάντερλαντ), Μάτζο (Νάπολι), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Παρόλο (Λάτσιο), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Πόλι (Μίλαν), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Ντέστρο (Ρόμα), Ελ Σααραουί (Μίλαν), Τζοβίνκο (Γιουβέντους), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Οσβάλντο (Ίντερ), Ζαζά (Σασουόλο)

Διαβάστε επίσης:

Mundobasket 2014: LIVE η δεύτερη μέρα

Μουντομπάσκετ 2014: Φουλ για το 2x2