ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγχαρητήρια και υποσχέσεις στην εθνική πόλο από τον Κοντονή

Συγχαρητήρια και υποσχέσεις στην εθνική πόλο από τον Κοντονή

Σε δήλωση μέσω της οποίας αφενός συγχαίρει τα μέλη και το προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας πόλο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Καζάν, αφετέρου υπόσχεται να ακούσει προβλήματα και να σκεφτεί λύσεις, προέβη ο Σταύρος Κοντονής.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων τόνισε:

«Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αποτελεί τεράστια επιτυχία των διεθνών μας και των προπονητών τους.

Σε δύσκολους πραγματικά καιρούς για την χώρα, με τα κονδύλια προς τον ελληνικό αθλητισμό να είναι κατά πολύ περιορισμένα, και με τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις να έχουν διογκωθεί εξαιτίας της αδιαφορίας των προηγούμενων κυβερνήσεων, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πέτυχε στην πραγματικότητα έναν άθλο εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το ελληνικό πόλο έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση καταφέρνει να διακρίνεται τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και γυναικών. Από την πλευρά της η Πολιτεία θα ακούσει τα προβλήματα αυτών των παιδιών και θα βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της. Θερμά συγχαρητήρια»

Ο κ. Κοντονής είχε επικοινωνία και με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, καθώς και με τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Θοδωρή Βλάχο. Ο Υφυπουργός θα δεχθεί στο γραφείο του τα μέλη της ομάδας, σε ραντεβού που θα οριστικοποιηθεί μόλις αυτή επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ρoή Ειδήσεων