ΑΘΛΗΤΙΚΑ

'Εφαγαν 200.000 ευρώ από παίκτη!

'Εφαγαν 200.000 ευρώ από παίκτη!
Κατάθεση που «καίει» τους Ντότση, Ζαβαντία και Καρακούλια έδωσε άνθρωπος που είχε εμπλακεί ως παίκτης στο θέμα του παράνομου στοιχηματισμού...

Κατάθεση που «καίει» τους Ντότση, Ζαβαντία και Καρακούλια έδωσε άνθρωπος που είχε εμπλακεί ως παίκτης στο θέμα του παράνομου στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος την Τετάρτη 22 Ιουνίου, είδε στην τηλεόραση το θέμα με τις συλλήψεις των εμπλεκόμενων στο θέμα με τα στημένα παιχνίδια και αναγνώρισε μέσα στους 41 τα ονόματα τριών ανθρώπων με τους οποίους είχε συναλλαγές ποντάροντας σε παιχνίδια μέσω παράνομου γραφείου στοιχημάτων.
Όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας, εκβιάστηκε όταν δεν είχε τη δυνατότητα να αποπληρώσει κάποιες επιταγές και τόνισε ότι αρχικά είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα πληρώνεται τα κερδισμένα του δελτία. Επίσης, υποστήριξε πως πολλές φορές οι τρεις συγκεκριμένοι του έδιναν ψευδείς πληροφορίες για προκαθορισμένα αποτελέσματα τα οποία όμως είχαν άλλο αποτέλεσμα και ο ίδιος έπεφτε θέμα παραπλάνησης.

Αναλυτικά η κατάθεσή του

«Είμαι μόνιμος κάτοικος Νάξου και είμαι μέτοχος σε franchise κομμωτήρια με την επωνυμία «…». Σήμερα 22/6/2011 και ώρα 22:00 άκουσα στην τηλεόραση ότι η Ασφάλεια Αττικής συνέλαβε κάποια άτομα για παράνομο στοίχημα και προκαθορισμένους αγώνες. Αμέσως μπήκα στο ίντερνετ για να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, είδα μια λίστα με 41 ονόματα εκ των οποίων με τα τρία απ' αυτά είχα συναλλαγές για παράνομο στοίχημα ως παίκτης.

Συγκεκριμένα τα άτομα που γνωρίζω είναι Ντότσης Αθανάσιος, Ζαβαντίας Δημήτριας και Καρακούλιας το μικρό όνομα του οποίου δεν γνωρίζω. Ήμουν πολλά χρόνια παίκτης του στοιχήματος στον ΟΠΑΠ αλλά επειδή έπαιζα τριάδες και λόγω του ότι είχα ένα δικαστήριο με τον ΟΠΑΠ για ένα δελτίο κερδισμένο που δεν μου το πλήρωσαν άλλαξα και πήγα σε παράνομο στοίχημα που έπαιζε μονά παιχνίδια. Ξεκίνησα το παράνομο στοίχημα όταν γνώρισα τον Τσεκερίδη Γεώργιο του Ηλία μέσω κάποιου φίλου μου. Ξεκίνησα να παίζω μ αυτόν εδώ και πέντε χρόνια.

Ο Τσεκερίδης με διαβεβαίωσε ότι παίζοντας μαζί του τα λεφτά από τα κέρδη μου είναι σίγουρα, οι αποδόσεις είναι 0,05 πάνω από το κουπόνι του ΟΠΑΠ και ότι συνεργάζεται με τους Ντότση και Ζαβαντία οι οποίοι διατηρούσαν καφετέρια σε πεζόδρομο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στον ισόγειο ήταν η καφετέρια και στον πρώτο όροφο έπαιζαν παράνομα στοιχήματα. Η καφετέρια αυτό από τιο είχα δει ήταν απέναντί από το καφέ με την επωνυμία «Ντεμέκ».

Τώρα ξέρω ότι την έχουν κλείσει. Επίσης μου είπε ο Τσεκερίδης ότι ο Ντότσης και ο Ζαβαντίας συνεργάζονται με τον Καρακούλια, ο οποίος διατηρεί μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχήματος στην Αθήνα, είναι ο εγκέφαλος, είναι αυτός ο οποίος στο τέλος πληρώνει και πληρώνεται και έχει το μηχάνημα, τον αποκαλούμενο «Κινέζο», το οποίος στέλνει τα παράνομα στοιχήματα στην Κίνα όπου εδρεύει κεντρικό γραφείο που συγκεντρώνονται παράνομα στοιχήματα από όλο τον κόσμο. Μου είπε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να χάσω τα χρήματά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr