ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαλέγει μεταξύ Κοβάσεβιτς και Μοντάλι

Διαλέγει μεταξύ Κοβάσεβιτς και Μοντάλι
Μετά την απομάκρυνση του Μαθία, στον Ολυμπιακό αναζητούν το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας με τα ονόματα των Ντάρκο Κοβάσεβιτς...

Μετά την απομάκρυνση του Μαθία, στον Ολυμπιακό αναζητούν το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας με τα ονόματα των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Τζιαν Πάολο Μοντάλι να είναι τα επικρατέστερα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προσεγγίσει τον Ιταλό και πέρσι, αλλά δεν μπορούσε να φύγει τότε από τη Ρόμα, ωστόσο, τώρα δεν δεσμεύεται πλέον από τους «τζιαλορόσι».

Από την άλλη πλευρά, μπορεί ο Κοβάσεβιτς να εκτελούσε χρέη αρχισκάουτερ και τη θέση του τεχνικού διευθυντή να την είχε ο Ισπανός, αλλά επί της ουσίας ο Σέρβος «έτρεχε» τα πάντα. Υπάρχουν σκέψεις για να επαναληφθεί το εγχείρημα του τεχνικού διευθυντή, το οποίο πάντως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Προβληματισμός για την απραξία

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα είναι αυτό της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό για την φυσική κατάσταση των παικτών.

Οι σκέψεις του Βαλβέρδε για την θέση του Αλμπέρτο Ριέρα που αποχώρησε, είναι αρκετές με τη βασικότερη να είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Μιραλάς αριστερά ή αν θα πάει ο Βέλγος φορ μπροστά και παίξει στη θέση του ένας εκ των Φετφατζίδη, Αμπντούν. Μία λύση είναι να παίξει εκεί ο Γέστε, αλλά η χρησιμότητά του στο χώρο του κέντρου είναι μεγαλύτερη, ενώ ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί και η έλλειψη ταχύτητας από τον 32χρονο μέσο.