ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασίς: «Χάνει την υπομονή του ο Ροναλντίνιο»

Ασίς: «Χάνει την υπομονή του ο Ροναλντίνιο»

Δηλώσεις σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ παραχώρησε ο Νούνο Ασίς και υποστήριξε ότι ο Ροναλντίνιο έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του παραμένοντας απλήρωτος από τη Φλαμένγκο.

Ο αδελφός και ατζέντης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ μίλησε στη Marca Brazil και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή για τη μη καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται από τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ερωτηθείς αν όλη αυτή η ιστορία είναι ικανή να στείλει τον παίκτη στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, πάντως, ο Ασίς υποβάθμισε το φημολογούμενο φλερτ με τους «πράσινους».

«Η Φλαμένγκο οφείλει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Ο Ροναλντίνιο δεν έχει λάβει τους μισθούς του εδώ και τέσσερις μήνες, ωστόσο συνεχίζει να αγωνίζεται, να προσπαθεί και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Περιμένουμε, η αλήθεια, όμως είναι ότι η υπομονή έχει και τα όριά της. Κι αυτή τη στιγμή, ο Ροναλντίνιο χάνει την υπομονή του με όλη αυτή την κατάσταση», τόνισε αρχικά ο Ασίς και εν συνεχεία απαντώντας σε ερώτηση για τις πιθανότητες ο παίκτης να έρθει στον Παναθηναϊκό, ισχυρίστηκε ότι «όλα αυτά που ακούγονται αποτελούν απλή φημολογία. Μπλα, μπλα, μπλα και τίποτε περισσότερο. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι. Ο Ρόνι έχει συμβόλαιο και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr