Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA: Νίκη-θρίλερ για τους Μιλγουόκι Μπακς επί των Σέλτικς-Σε «χαμηλή πτήση» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Οι Μιλγουόκι Μπακς απέφυγαν τα χειρότερα παρά τη μεγάλη επιστροφή των Μπόστον Σέλτικς από το -25.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πέτυχε την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στο ΝΒΑ με 121-119 αφού ο Τάις αστόχησε ελεύθερος σε τρίποντο από τη γωνία του γηπέδου στο φινάλε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο που τον κράτησε εκτός στο ματς με την Ιντιάνα.

Ο Greek Freak τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους (4/7 βολές, 3/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη στα 33 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Οι Μπακς προηγήθηκαν με 90-65 στα μέσα της τρίτης περιόδου ωστόσο η Βοστόνη έφτασε στο σημείο να διεκδικήσει τη νίκη αλλά το τρίποντο του Τάις δεν βρήκε στόχο και έτσι το Μιλγουόκι νίκησε για 13η φορά στους τελευταίους 14 αγώνες με «οδηγούς» τους Μίντλετον (27π., 13ριμπ.) και Πόρτις (21π.).

Για τους Σέλτικς έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Μπράουν έκανε double – double με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ ο Ουόκερ είχε 23 πόντους με 5/9 τρίποντα.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Μπακς βρίσκονται στην τρίτη θέση της κατάταξης του ΝΒΑ στην Ανατολή με ρεκόρ 29-14 ενώ οι Σέλτικς είναι όγδοοι με 21-23.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επανάσταση 25ης Μαρτίου 1821: Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και πείτε τους για τον Γέρο του Μωριά