MEDIA

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν θα έκανα ξανά το MasterChef, ούτε σαν guest»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν θα έκανα ξανά το MasterChef, ούτε σαν guest»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο γνωστός σεφ αποκαλύπτει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο MasterChef, ούτε καν ως καλεσμένος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για την πορεία του στις τηλεοπτικές οθόνες και συγκεκριμένα για τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του ως κριτής στο πρώτο Masterchef τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να ξαναπάρει μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Το MasterChef δεν θα το έκανα ξανά, ούτε σαν γκεστ θα πήγαινα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος σεφ στον Alpha. Ειδικά για εκείνη τη σεζόν του Masterchef στην οποία είχε αναδειχθεί νικητής ο Άκης Πετρετζίκης ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε.

«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου τυχαία, το 2009. Ήταν να κάνω την ''κουζίνα'' πίσω από το πρώτο MasterChef, αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για εμάς. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μαγειρέψω και να βγάλω λεφτά, γι’ αυτό το έκανα.

Τελευταία στιγμή δεν έκατσε ο τρίτος κριτής και μπήκα σφήνα εγώ. Κατάλαβα σχεδόν αμέσως την αγάπη του κόσμου και κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει αληθινούς ανθρώπους.

Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν τραγικό να πω ότι το μετάνιωσα. Η τηλεόραση μού έδωσε αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Το MasterChef δεν θα το έκανα ξανά, ούτε σαν γκεστ θα πήγαινα»

«Όσο χορτάτος να είσαι, θες να φας λίγο ακόμα» δήλωσε επίσης μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας για την εκπομπή του «Γειτονιές στο πιάτο». «Είναι μια εκπομπή που αγαπώ πολύ γιατί πάντα έβλεπα την τηλεόραση σαν παιδική χαρά. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω μάγειρας, νόμιζαν ότι κάτι έπαθα. Ότι κάτι δεν πήγε καλά», είπε σχετικά.