ΦΑΡΜΑΚΟ

Δ.Γιαννακόπουλος: Όλοι εμείς μαζί θα οικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα!

Δ.Γιαννακόπουλος: Όλοι εμείς μαζί θα οικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα!

Περισσότερο ως κατάθεση ψυχής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο περιοδικό CRASH που κυκλοφόρησε σήμερα, καθώς εκτός των επαγγελματικών του και της ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, ο 39χρονος επιχειρηματίας μιλάει για την οικογένειά του, τα όνειρα και τους στόχους του για το αύριο.


«Μακάρι τα ταξίδια να μην τέλειωναν ποτέ!», απαντά ο κ. Γιαννακόπουλος, σε ερώτηση του κ. Κώστα Χαρδαβέλλα για το που τελειώνει το «ταξίδι», εννοώντας την επιτυχημένη πορεία του στη ΒΙΑΝΕΞ, τον όμιλο DPG, στα ΜΜΕ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Αυτό που εύχομαι είναι να έχει ο Θεός την οικογένειά μου, εμένα και τους συνεργάτες μου καλά...και το ταξίδι όχι μόνο δεν θα τελειώσει ποτέ, αλλά θα προγραμματίζουμε δέκα ταξίδια την ημέρα! Έχω πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά... Για νέα πράγματα... Για νέες επενδύσεις», συμπληρώνει ο ίδιος, ενώ ξεκαθαρίζει ότι «δεν είναι αυτοσκοπός το κέρδος», αφού θα μπορούσε να ζει μια πιο ήρεμη ζωή, χωρίς άγχος και αγωνίες. «Είναι όμως συνειδητή επιλογή το επιχειρείν και δη ο πρωταθλητισμός στο επιχειρείν», εξηγεί.

Το πείσμα, η όρεξη για δουλειά, αλλά κυρίως «το DNA Παύλου Γιαννακόπουλου που κυλά στις φλέβες του» αποτελούν κινητήρια δύναμη για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΒΙΑΝΕΞ.

«Όταν έχεις ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, είναι αντίστοιχο και το βάρος που καλείσαι να σηκώσεις στις πλάτες σου. Πολλές φορές μπορεί να λυγίσεις, άλλες πάλι να πέσεις, σημασία έχει όμως αν καταφέρεις στο τέλος να σταθείς όρθιος και να συνεχίσεις την προσπάθεια. Πιστεύω, αν μη τι άλλο, ότι κατάφερα να σταθώ όρθιος. Το μέλλον θα δείξει εάν θα καταφέρω όχι απλά να κολυμπήσω στον ωκεανό, αλλά και αν θα νικήσω και τους καρχαρίες!», απαντά με ειλικρίνεια.

vianex1-1024x681

Κληθείς να σχολιάσει τις σκληρές μάχες που έχει δώσει στο παρελθόν κατά διαφημιστικών, τραπεζιτών, πολιτικών κ.λπ., ο 39χρονος επιχειρηματίας τονίζει ότι «συγκρούομαι και μάλιστα με πάθος όταν πιστεύω ότι αδικούμαι. Δεν μπορώ σε καμία των περιπτώσεων να αποδεχθώ κανενός είδους αδικία». «Γι' αυτό δεν ντρέπομαι να ζητήσω και συγγνώμη όταν αποδειχθεί ότι και εγώ έχω αδικήσει κάποιον άλλο», προσθέτει.

Όσον αφορά στην κρίση, ο κ. Γιαννακόπουλος εμφανίζεται αισιόδοξος αλλά και πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει. «Θεωρώ μονόδρομο το καλύτερο αύριο... Όλοι εμείς μαζί θα οικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα, μαθημένοι από τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος, προσβλέποντας σε μια Ελλάδα αντάξια της ιστορίας και των προγόνων της. Μια Ελλάδα που εκτός από το χθες, θα είναι περήφανη και για το σήμερα».

Καταλήγοντας, ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρεται στην απόφασή του να μην ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών επιχειρηματιών-την εύκολη, για πολλούς, λύση, οι οποίοι κατέφυγαν στον εξωτερικό. «Δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή! Σε πείσμα όλων εκείνων που έχουν βαλθεί να μας κάνουν μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα απαντώ το εξής: Εμείς γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, δημιουργήσαμε στην Ελλάδα, με τα εύκολα και τα δύσκολά της (με περισσότερα τα δύσκολα). Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Γι ' αυτό να ξέρουν ότι όσες προσπάθειες κι αν κάνουν, όσες τρικλοποδιές κι αν μας βάλουν, όσο πόλεμο κι αν δεχτούμε, εμείς θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί!»

Διαβάστε επίσης:

«Κινητήρια δύναμη το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό»

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Δ. Γιαννακόπουλου στο CRASH

«Κανείς δεν θα δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε»

Δημ. Γιαννακόπουλος: «Όσο μας χτυπούν τόσο δυναμώνουμε»