Παππάς: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον Μανώλη Πετσίτη

Μανώλης Πετσίτης:  Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος…

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο μακελάρης του Στρασβούργου πεσμένος στο πεζοδρόμιο από τα αστυνομικά πυρά

Μετά από ανθρωποκυνηγητό δύο ημερών, η γαλλική…

Ο Καμμένος έδιωξε τον Τέρενς Κουίκ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ξένο σώμα θεωρείται πλέον για τους Ανεξάρτητους…

Μπερτομέου: «O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε με τα καλύτερα…

Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά – Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει την Παρασκευή

Στα «λευκά» ντύθηκαν πολλές περιοχές της Ελλάδας…

DEMO: Αποχαιρετούμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

DEMO: Αποχαιρετούμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ABEE εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά στους οικείους και στην οικογένειά του.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον επιχειρηματικό, κοινωνικό και αθλητικό χώρο και η παρουσία του σηματοδότησε την ανάπτυξη και την πρόοδο του ελληνικού φαρμάκου. Υπήρξε ένας επιχειρηματίας με όραμα, που κατάφερε με την ενεργητικότητα και με το ήθος του να σημαδέψει την ελληνική βιομηχανία φαρμάκων.

Για περισσότερο από 50 χρόνια και με την ίδρυση της ΒΙΑΝΕΞ, διακρίθηκε για την πλούσια επενδυτική του δραστηριότητα, διατηρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας ενώ πρωταγωνίστησε μαζί με λίγους άλλους εντός και εκτός συνόρων.

Ο ίδιος ξεχώρισε όχι μόνο ως επιχειρηματίας αλλά και ως αθλητικός παράγοντας που διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη του και κυρίως το πάθος του για τον ελληνικό αθλητισμό. Πρόλαβε εν ζωή, κάτι που λίγοι το καταφέρνουν, να εισπράξει την αγάπη του κόσμου και των φιλάθλων όπως επίσης και το σεβασμό των αντιπάλων.

Όλοι εμείς που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του φαρμάκου, οι παράγοντες του αθλητισμού αλλά και ο απλός κόσμος θα τον θυμόμαστε πάντα ως μια ισχυρή προσωπικότητα που τίμησε τον χώρο με την παρουσία του» καταλήγει η συλλυπητήρια επιστολή της DEMO.