ΦΑΡΜΑΚΟ

Τα παιδιά τριών Μη Κυβερνητικών Οργανισμών στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα η DEMO

Τα παιδιά τριών Μη Κυβερνητικών Οργανισμών στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα η DEMO

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, αυτά τα Χριστούγεννα επέλεξε να στηρίξει τρεις Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς με πολύχρονο και σημαντικό έργο για τα παιδιά, το Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων & Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ», τον Οργανισμό Make a Wish (Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος) και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, η DEMO προχώρησε σε δωρεά χρηματικού ποσού στο Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων & Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρίες με την επωνυμία «ΕΡΜΗΣ». Το Σωματείο Ερμής, ιδρύθηκε το 1988, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία και εφέτος γιορτάζει τα 30 του χρόνια. Είναι το πρώτο Σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα για τον σκοπό αυτό και σήμερα φιλοξενεί 100 άτομα, ηλικίας 16-50 ετών. Το ποσό που χορήγησε η DEMO θα αξιοποιηθεί από τον «ΕΡΜΗ» για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων για να την ανακαίνιση του ξενώνα φιλοξενίας των μικρών και μεγάλων παιδιών.

Χρηματικό ποσό δώρισε και στον Οργανισμό Make a Wish (Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος) ώστε να ενισχυθεί το έργο του και να εκπληρωθούν ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη, εξαιτίας σοβαρών ή ακόμη και σπάνιων ασθενειών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η DEMO έχει συνεργασία και υποστηρίζει το Make A Wish εκτός από τη δωρεά χρηματικών ποσών και με μία σειρά από ενέργειες, όπως: αγορά «αστεριών της ευχής», συμμετοχή σε fund raising εκδηλώσεις και τέλος με τον εθελοντισμό των εργαζομένων της, καθώς κάθε χρόνο περίπου 90 εργαζόμενοι της DEMO συμμετέχουν στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με το ποσό συμμετοχής να πηγαίνει εκτός από τον ΣΕΓΑΣ και στον Οργανισμό.

Επιπλέον η DEMO, πιστή στις σχέσεις που έχει δημιουργήσει χρόνια τώρα με τον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού», αγόρασε εκατοντάδες ευχητήριες κάρτες και μικρά δωράκια – γούρια από τα εργαστήριά του με στόχο να υποστηρίξει το έργο του. Επίσης, στην εφετινή καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, κλήθηκαν και ήρθαν παιδιά από 5 Σπίτια του «Χαμόγελου».

Τέλος, 800 βιβλία με τα μυθιστορήματα του Ιουλίου Βέρν και 900 βιβλία με cd για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας μοιράστηκαν σε «Χαμόγελο του Παιδιού» (14 σπίτια φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα), «Make a Wish» και από τη DEMO Β. Ελλάδος στα Ορφανοτροφεία «Μέλισσα» και «Παπάφειο», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φύλιρο και Παιδικό Χωριό SOS.