ΥΓΕΙΑ

instaDoctor.gr: Η νέα πλατφόρμα αναζήτησης γιατρού είναι εδώ!

instaDoctor.gr: Η νέα πλατφόρμα αναζήτησης γιατρού είναι εδώ!

Πρέπει να κλείσετε ραντεβού με το γιατρό και σας φαίνεται… βουνό; Λογικό!

Το να βρεις έναν γιατρό για κάποια ειδικότητα, μπορεί να είναι τόσο δύσκολο ώστε τελικά να το αναβάλεις για πολύ καιρό! Πλέον η διαδικασία γίνεται απλούστατη με τη νέα πλατφόρμα εύρεσης ιατρού που θα φέρει την επανάσταση! Το instadoctor.gr είναι εδώ και αποτελεί τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρει κανείς του καλύτερους γιατρούς!

Γιατί να αναζητήσω γιατρό και να τον επιλέξω από το instadoctor.gr

Η αναζήτησή ιατρού μέσα από το instadoctor.gr είναι πάρα πολύ απλή και γρήγορη. Μπορεί κανείς με ένα κλικ να βρει γιατρούς για την ειδικότητα που ψάχνει στην περιοχή που επιθυμεί. Ακόμα και κάποιος που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το διαδίκτυο, μπορεί εύκολα να κάνει μία αναζήτηση που θα του φέρει μπροστά του μία λίστα με γιατρούς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του και βρίσκονται κοντά του.

Κάτι εξίσου σημαντικό με την αμεσότητα είναι και η αξιοπιστία. Όταν κάποιος δεν έχει έναν “δικό του” γιατρό, κάποιον τον οποίο έχει δοκιμάσει και στον οποίο μπορεί να δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, τότε είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξει έναν γιατρό στην τύχη. Ακόμα κι αν βρει κανείς μία ειδικότητα κοντά στην περιοχή του, μέχρι να τον επισκεφθεί δεν μπορεί να τον αξιολογήσει. Στο instadoctor.gr θα βρείτε μόνο αξιόπιστους γιατρούς έχοντας πρώτα όλες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεστε να μάθετε για εκείνον. Στη νέα πλατφόρμα εύρεσης ιατρού θα βρείτε εύκολα το πλήρες προφίλ του κάθε γιατρού, που περιλαμβάνει πλούσιες πληροφορίες, όπως η εμπειρία του και οι σπουδές του, το κόστος της επίσκεψης, τα ταμεία που δέχεται και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τη μέθοδο θεραπείας που θα ακολουθήσει, σχετικά περιστατικά που έχει αναλάβει στο παρελθόν κ.α.

Ένας άλλος λόγος που το instaDoctor.gr αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να αναζητήσετε γιατρό είναι ότι μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή σας βολεύει, μπροστά από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Δεν χρειάζεται δηλαδή να τύχει και να “πετύχετε” ανοιχτό το ιατρείο και να βρείτε το χρόνο να καλέσετε και να βρείτε γραμμή να εξυπηρετηθείτε. Μπροστά στην οθόνη σας θα εμφανιστούν όλα τα διαθέσιμα ραντεβού του γιατρού κι εσείς με ένα κλικ θα επιλέξετε την ώρα που σας βολεύει. Απλουστεύετε έτσι τις διαδικασίες και κερδίζετε πολύτιμο χρόνο.

Κάτι επίσης μοναδικό είναι ότι ο κάθε ασθενής μπορεί να κάνει συγκεκριμένη αναζήτηση με φίλτρα. Έτσι εκτός από την ειδικότητα και την περιοχή, μπορεί επίσης να αναζητήσει μία συγκεκριμένη υπηρεσία, όπως για παράδειγμα την απονεύρωση δοντιών ή να επιλέξει να βλέπει μόνο γιατρούς πού είναι συμβεβλημένοι με ένα συγκεκριμένο ασφαλιστικό ταμείο, όπως ο ΕΟΠΥΥ.

Άλλα κριτήρια που μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει είναι σχετικά με παροχές γιατρού ή ιατρείου, όπως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν αναλαμβάνει χειρουργικά περιστατικά, αν δέχεται παιδιά, αν έχει πρόσβαση για ΑμεΑ, αν υπάρχουν ειδικά κόστη ή εκπτώσεις καθώς και σχετικές ειδικότητες που μπορεί να ψάχνει ο ασθενής.

Με το instadoctor.gr o ασθενής θα βρει όλες τις ειδικότητες που τον εξυπηρετούν και θα επιλέξει το ραντεβού που τον βολεύει, με τον γιατρό που προτιμά. Απλά και εύκολα.