ΥΓΕΙΑ

«Με πρόληψη ζεις καλύτερα!»

«Με πρόληψη ζεις καλύτερα!»

Με σεβασμό πάντα στις ανάγκες των μελών του και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Υγείας, το vriskodoctor.gr οργανώνει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον προληπτικό έλεγχο που πρέπει όλοι να κάνουμε, ώστε να φροντίζουμε την υγεία μας.

Με κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας “Με πρόληψη ζεις καλύτερα” και σε συνεργασία με τους εγγεγραμμένους γιατρούς στην υπηρεσία, το vriskodoctor.gr παρέχει 1.000 δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των εξής ειδικοτήτων: Γενικοί ιατροί, Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, Ουρολόγοι, Μαιευτήρες – Γυναικολόγοι.

Παράλληλα οι γιατροί, εκτός από τις δωρεάν επισκέψεις, παρέχουν στους ασθενείς ειδικές τιμές σε ιατρικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στα ιατρεία τους αν και εφόσον χρειαστούν.

Επιπρόσθετα και πάντα προς εξυπηρέτηση των ασθενών το vriskodoctor.gr, σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Αθηνών, εξασφάλισε προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις.

Η εκστρατεία πρόληψης ξεκινάει στις 6 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου.

Αναλυτικά στοιχεία για την εκστρατεία πρόληψης, τις προσφορές, αλλά και τους γιατρούς που προσφέρουν τις δωρεάν επισκέψεις μπορείτε να δείτε στο http://doctor.vrisko.gr/PromoHealthDay.aspx