ΥΓΕΙΑ

ΙΣΑ: Να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία των συμβασιούχων γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ

ΙΣΑ: Να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία των συμβασιούχων γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών πρόκειται να διερευνήσει το ζήτημα της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των γιατρών που υπηρετούν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το θέμα κατήγγειλε στον πρόεδρο του ΙΣΑ, Γιώργο Πατούλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΣΕΚΕΕΛ), την Παρασκευή (10/02/2017). Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος κ. Πουλής, ο γενικός γραμματέας κ. Δελλής και ο Υπεύθυνος Γραφείου Προσωπικού και μέλος του ΔΣ κ. Ρουσάκης, συνάντησαν τον πρόεδρο του ΙΣΑ, στον οποίο εξέθεσαν τα ζητήματα υποβάθμισης και καταπάτησης των δικαιωμάτων των γιατρών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις ΜΕΘ, και τόνισαν ότι το Σωματείο που εκπροσωπούν επιθυμεί τη συνεργασία και τη στήριξη του ΙΣΑ λόγω του θεσμικού ρόλου που κατέχει στο χώρο της Υγείας.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι ο ΙΣΑ είναι αρωγός σε φορείς που προασπίζουν και μάχονται για τα συμφέροντα και το κύρος των γιατρών. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο ΙΣΑ πρόκειται να διερευνήσει το ζήτημα της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των συμβασιούχων γιατρών που υπηρετούν στις ΜΕΘ και θα πράξει τα δέοντα, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων