«Κατ’ Οίκον Νοσηλεία»: Το πρόγραμμα που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών

Newsbomb

«Κατ’ Οίκον Νοσηλεία»: Το πρόγραμμα που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών

Η φροντίδα των ασθενών είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, για αυτό η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το ζήτημα αυτό είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Στα παραπάνω, μπορούν να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό οι νέες δυνατότητες που προσφέρει σήμερα ο τομέας της Υγείας. Οι σύγχρονοι επαγγελματίες του κλάδου εξειδικεύονται διαρκώς και επιλέγουν τομείς όπως η Νοσηλευτική, η Φυσιοθεραπεία και η Γηριατρική και έτσι είναι σε θέση να προσφέρουν τη φροντίδα τους στα άτομα που πραγματικά την έχουν ανάγκη, διευκολύνοντάς τους με τις υπηρεσίες τους.

Και καθώς οι αίθουσες των νοσοκομείων δεν είναι το πιο φιλόξενο ή ευχάριστο μέρος για αρκετούς ασθενείς, είναι λογικό να θέλουν να βρίσκονται σε έναν χώρο οικείο, όπου αισθάνονται άνετα και μπορούν να έχουν μία ομαλή μετάβαση στην καθημερινότητά τους. Πιο απλά, αυτό σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές θέλουν να βρίσκονται σπίτι τους, συνεχίζοντας εκεί το πρόγραμμα νοσηλείας τους.

Φυσικά, αφού λάβουν την ιατρική συγκατάθεση, έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια, που τους βοηθάει να αισθανθούν πιο αυτόνομοι, ενώ παράλληλα έχουν δίπλα τους την οικογένειά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι κάτι τέτοιο, είναι πολύ σημαντικό για να βελτιωθεί και η ψυχική διάθεση του ασθενούς…

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved