ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Το δικό μας παιδί είχε βρεθεί από τα τελευταία», λέει πατέρας που έχασε την κόρη του το 2003

Τέμπη: «Το δικό μας παιδί είχε βρεθεί από τα τελευταία», λέει πατέρας που έχασε την κόρη του το 2003

Σοκάρουν τα λόγια πατέρα που έχασε την κόρη του στα Τέμπη το 2003. 

Το πολύνεκρο δυστύχημα μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ξύπνησε μνήμες από το 2003, όταν 21 μαθητές έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κωνσταντίνα Κρόση μίλησε ένας από τους γονείς των μαθητών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη το 2003.

«Είναι τραγικό, τώρα σκέφτομαι όλους αυτούς τους γονείς γιατί τα περισσότερα είναι νέα παιδιά, με όνειρα για τη ζωή τους και ξαφνικά φύγανε από κοντά μας», ανέφερε αρχικά ο πατέρας που είχε χάσει την κόρη του στο πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο στα Τέμπη.

«Στην περιοχή μου έχουμε το δυστύχημα με τα 21 παιδιά που χαθήκανε το 2003 στα Τέμπη. Για κάποιους μπορεί να έχει ξεχαστεί όλο το περιστατικό, αλλά για εμάς δεν ξεχνιέται. Το ζούμε κάθε μέρα, μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας, η στεναχώρια είναι απερίγραπτη. Έρχονται στο μυαλό μου άσχημες μνήμες. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει στο παρελθόν και μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε όλους αυτούς που ψάχνουν τους δικούς της ανθρώπους», ανέφερε, παρακολουθώντας το τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα.

Τέλος, ο πατέρας στέλνει όλη του τη δύναμη στους γονείς που θρηνούν σήμερα τα παιδιά τους: «Παρόμοια περίπτωση ήταν και το δικό μας το παιδί, το οποίο είχε βρεθεί από τα τελευταία. Η σκέψη μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους. Η λέξη “κουράγιο” είναι λίγη».

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Έκκληση για το μοντέλο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που αγνοείται από τη σύγκρουση των τρένων

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τραγωδία δίχως τέλος - Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Τέμπη: Σύστημα PTC - Το ψηφιακό «μάτι» των τρένων, υπήρχε αλλά δεν είχε τοποθετηθεί