ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο πρώην… πράκτορας της ΕΥΠ, ο Πάνος Καμμένος και το προσφυγικό…

Ο πρώην… πράκτορας της ΕΥΠ, ο Πάνος Καμμένος και το προσφυγικό…

Σάλο προκαλούν τα δημοσιεύματα με τα οποία έχει γεμίσει το διαδίκτυο από άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι αποτελούσε μέλος της ΚΥΠ.

Με σειρά εγγράφων και άλλων πληροφοριών που αναρτά στη σελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο, εκθέτει – μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου - τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων, κ. Πάνο Καμμένο, για μια σειρά από ζητήματα.

Το Newsbomb.gr ξεκινά την παρουσίαση αυτών των δημοσιευμάτων, προκειμένου ο ελληνικός λαός να αποκτήσει πλήρη γνώση για τα καταγγελλόμενα και να δοθεί, βεβαίως, η δυνατότητα στον κατά τα άλλα λαλίστατο υπουργό, να δώσει τις δικές του απαντήσεις, ώστε να ακουστούν και οι δικές του θέσεις…

Ο Μανώλης Χατζησάββας ο οποίος αυτοαποκαλείται ως «μέχρι χθες μυστικός πράκτοράς τους» χαρακτηρίζει άκρως επικίνδυνους για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, κατηγορώντας τους για επικίνδυνα παιχνίδια στο Αιγαίο, σε σχέση με το μεταναστευτικό και τα «κεφάλαια» που θα διακινηθούν για να χάσει η χώρα μας την εθνική της ανεξαρτησία, από τον προσεχή Δεκέμβριο.

Αλήθεια, ο κ. Πάνος Καμμένος που ως γνωστός «κόπτεται» παραδοσιακά για τα εθνικά μας θέματα, τι έχει να πει για τα όσα προετοιμάζει η Ανγκελα Μέρκελ σε συνεργασία με την Τουρκία, για την αντιμετώπιση… και καλά, του προσφυγικού;

Διαβάστε ΕΔΩ όσα αναφέρει ο αυτοαποκαλούμενος ως πρώην πράκτορας της ΚΥΠ και μείνετε συντονισμένοι, γιατί αυτά που θα ακολουθήσουν θα προκαλέσουν… σεισμό στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Σχετικές ειδήσεις