Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Απάντηση Κουντουρά στον Κυριάκο για οικογενειοκρατία

Απάντηση Κουντουρά στον Κυριάκο για οικογενειοκρατία

Την έντονη δυσφορία της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά προκάλεσε ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως λένε άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της υπουργού «είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλά για οικογενειοκρατία και να κουνά το δάχτυλο ως κήνσορας της ηθικής».

Σε ότι αφορά τον αδελφό της Αν. Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, Νίκο Κουντουρά, από τους συνεργάτες της υπουργού διευκρινίζεται ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να διοριστεί σε πολιτικά γραφεία ή σε οποιαδήποτε δημόσια θέση.

«Είναι γνωστό ότι εδώ και τριάντα χρόνια είναι ο άμεσος συνεργάτης της Αν. Υπουργού και σύμβουλος της, τόσο στην επαγγελματική της καριέρα, όσο και στην πολιτική της διαδρομή και μάλιστα ΑΜΙΣΘΟΣ. Ο Νίκος Κουντουράς δραστηριοποιήθηκε πάντοτε στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτοδημιούργητος, αυτόφωτος και με λαμπρή καριέρα» τονίζουν από το γραφείο της κυρίας Κουντουρά.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Κούλης είναι γιός πρώην πρωθυπουργού, αδερφός πρώην υπουργού και πρώην δημάρχου, εγγονός βουλευτή, θείος περιφερειάρχη, ξάδερφος και ανηψιός πρώην υπουργών και βουλευτών, δισέγγονος πολιτικών και συγγενείς πολλών προσόπων διορισμένων στο δημόσιο.

Ο Κούλης λοιπόν μιλάει για οικογενειοκρατία!!!

Θαυμάστε τον.