Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Εκλογές ΝΔ: Ο Τσίπρας μεγάλος χαμένος των εκλογών!

Εκλογές ΝΔ: Ο Τσίπρας μεγάλος χαμένος των εκλογών!

Το σύστημα του μεγάρου Μαξίμου είναι αλήθεια ότι όλο αυτό το διάστημα είχε ποντάρει στη νίκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αφού ο τελευταίος φαίνεται να είχε σημαντική παρασκηνιακή επικοινωνία με το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα περισσότερο για ζητήματα διακυβέρνησης... Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ΝΔ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εδώ και αρκετό διάστημα έκλεινε τα μάτια σε όλες τις παρασπονδίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και το επίσημο... μιντιακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή» είχε στηρίξει ανοικτά, με αρθρογραφία της, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στις εκλογές της ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστό ότι επιθυμούσε τον Μεϊμαράκη στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, αφού τον θεωρούσε εύκολο αντιπάλο, ενώ όπως λένε οι... γνωρίζοντες το ρεπορτάζ ο Τσίπρας ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την ήπιων τόνων αντιπολίτευση Μειμαράκη.

Όπως άλλωστε είχαμε γράψει από το Newsbomb.gr όλο αυτό το διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας περνούσε σκληρά μέτρα και η ΝΔ έκανε απλά ότι δεν έβλεπε...

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι αναμφισβήτητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά.

Συνεπώς είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές ότι ο μεγάλος χαμένος των εκλογών της ΝΔ είναι ο Αλέξης Τσίπρας...

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας νέος άνθρωπος, τεχνοκράτης, κοντά στην ηλικία του Τσίπρα και με πολύ καλές κριτικές από το εξωτερικό, κάτι που θα δυσκολέψει την παραμονή του Τσίπρα στην πρωθυπουργία.

Για να το πούμε πιο κατανοητά: Οι ξένοι παράγοντες και οι δανειστές, έχουν πλέον και δεύτερη επιλογή πλην του Τσίπρα.