BOMBER

Metron Analysis: Δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης παραμένει ο Κικίλιας

Metron Analysis: Δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης παραμένει ο Κικίλιας

Στην πρώτη θέση της δημοσκόπησης που διοργάνωσε η METRON ANALYSIS για τους πιο ικανούς υπουργούς της κυβέρνησης βρίσκεται ο Βασίλης Κικίλιας.

Άλλη μία δημοσκόπηση, αυτή της εταιρείας METRON ANALYSIS, φέρνει τον Βασίλη Κικίλια στην πρώτη θέση της κατάταξης μεταξύ των πιο ικανών υπουργών της κυβέρνησης, με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, να ακολουθεί κατά πόδας. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Κικίλιας δέχεται σφοδρή κριτική από αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για τους χειρισμούς στο θέμα των υποδομών στα νοσοκομεία, όσο και στο θέμα της στρατηγικής αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Κατά περίεργο τρόπο όμως οι δημοσκοπήσεις άλλα δείχνουν.

Στην τελευταία που δημοσιοποιήθηκε φαίνεται ότι ο υπουργός Υγείας κρατάει ψηλά την αποδοχή από τους πολίτες και είναι πρώτος. Στο ερώτημα: «Ποιον θεωρείτε μέχρι τώρα καλύτερο υπουργό της κυβέρνησης;».

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας με μόλις μία μονάδα διαφορά, στις 14 μονάδες και στην τρίτη θέση με 10 μονάδες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από έρευνα της Pulse για το ΣΚΑΙ:

Ισχυρό προβάδισμα 17 μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρόθεση ψήφου τώρα η Νέα Δημοκρατία καταγράφει 38% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρείται καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού συγκεντρώνοντας το 45%, ακολουθεί η επιλογή «κανένας» στο 28%, ενώ με και με 23% ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Οι ημερομηνίες - «κλειδιά» - Πότε θα ανοίξουν σχολεία και καταστήματα