BOMBER

Το «έκαψαν» εντελώς: Ερντογάν και Ακάρ κατηγορούν την Ελλάδα για τρομοκρατία

Το «έκαψαν» εντελώς: Ερντογάν και Ακάρ κατηγορούν την Ελλάδα για τρομοκρατία
Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας...

Αντικειμενικά μιλώντας οι άνθρωποι είναι και «καμένοι» και ψεκασμένοι - Το νέο αφήγημα της Τουρκίας περιλαμβάνει κατηγορίες κατά της Ελλάδας για υπόθαλψη τρομοκρατών

Έχουμε ακούσει πολλά από τον Ερντογάν και τον Ακάρ, αλλά τα τελευταία ξεπερνούν κάθε όριο. Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ είπε μεταξύ άλλων: «ένα άλλο πρόβλημα που έχουμε με την Ελλάδα είναι η στήριξη που δίνει στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Όλοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα στήριξε και εκπαίδευσε στο Λαύριο τα μέλη του PKK και το DHKP-C και τώρα φιλοξενεί τα μέλη της FETO».

«H Eλλάδα, ενώ υποστηρίζει τους τρομοκράτες, παρουσιάζει απάνθρωπες συμπεριφορές εναντίον των προσφύγων που είναι εναντίον των ευρωπαϊκών αξιών, του διεθνούς δικαίου και των παγκόσμιων αξιών» συνέχισε ο κ. Ακάρ.

Είπε επιπλέον ότι «σήμερα είναι η επέτειος του τέλους της ελληνικής περιπέτειας (σ.σ. 1922). Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο βαρύ ήταν το τίμημα ενός αιώνα πριν, και δεν πρέπει να επιδιώκονται νέες περιπέτειες που θα καταλήξουν σε απογοήτευση».

«Η Ελλάδα, με τα όνειρά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, επιδιώκει να επεκτείνει περαιτέρω τον εναέριο χώρο της. Πρέπει να φανεί και να γίνει γνωστό ότι αυτά είναι κενά όνειρα» πρόσθεσε και κατέληξε: «Θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις περιοχές που έχουν λάβει άδεια από την “ΤΔΒΚ” και βρίσκονται εντός της θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας».

Ο δε Ερντογάν το πήγε ακόμα μακρύτερα... «Από τη γειτονική μας χώρα, την Ελλάδα, ζητούμε να σεβαστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας, να αποφύγει τα τετελεσμένα και τις μονομερείς ενέργειες. Πιστεύω πως με την Ελλάδα θα βρούμε τον δρόμο επίλυσης των ζητημάτων που θα βασίζονται στη συνεργασία, στο δίκαιο, στην καλή γειτονία, στη δικαιοσύνη» συνέχισε ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Το Αιγαίο, το οποίο οι πρόγονοι μας το αποκαλούσαν “θάλασσα των νήσων”, βρέθηκε σε σημείο καμπής των πολιτισμών. Είναι μια κοινή λεκάνη πολιτισμού της ανθρωπότητας» είπε επίσης.

Πλέον εκτός από κουρατικοί έχουν γίνει και γραφικοί...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Nέα μέτρα: Αλλάζουν όλα από 13 Σεπτεμβρίου - Νέα πραγματικότητα για ανεμβολίαστους

Ο απρόβλεπτος ανασχηματισμός, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και τα «ρέστα» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης