ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κορονοϊός: Ο δήθεν δημοσιογράφος που έγινε viral τραμπουκίζοντας μία φαρμακοποιό

Κορονοϊός: Ο δήθεν δημοσιογράφος που έγινε viral τραμπουκίζοντας μία φαρμακοποιό
Φωτογραφία αρχείου
INTIME NEWS

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει έναν άνδρα να τραμπουκίζει μία φαρμακοποιό βρίζοντάς την και απειλώντας την επειδή δεν του αποστείρωσε με αντισηπτικό τα κέρματα μετά από συναλλαγή.

Ο άνδρας εξ αρχής βιντεοσκοπούσε κρυφά την συνομιλία προφανώς με σκοπό να γίνει viral. Το κατάφερε αλλά όχι για τους λόγους που ήθελε. Το βίντεο κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές με την συντριπτική πλειονότητα των χρηστών να καταφέρονται ενάντια στα όσα είπε ο εν λόγω χρήστης.

«Θέλεις να πεθάνω; Αποστείρωσέ μου τα ρέστα τώρα! Θέλεις να πεθάνω;» ούρλιαζε ευρισκόμενος σε κατάσταση μακριά από την νηφάλια… Είναι ξεκάθαρο πως μέσα στις συνθήκες κοινωνικής… απομόνωσης που ζούμε όλοι μας, ορισμένοι βρήκαν την ευκαιρία να πατήσουν πάνω στον κόπο συνανθρώπων μας, όπως οι φαρμακοποιοί οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν για να μας εξυπηρετήσουν για να βγάλουν τα απωθημένα τους.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης μάλιστα για να… δικαιώσει τον παραλογισμό του, ισχυρίστηκε πως είναι δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού, σε μία προσπάθεια να προσδώσει κύρος στην παράνοιά του. Άμεση ήταν η κινητοποίηση του σταθμού που δήλωσε πως: «Δεν ανήκει στο δυναμικό μας» και πως θα κινηθεί νομικά.

Ευτυχώς οι πολίτες δεν συντάχθηκαν μαζί του, στέλνοντας ένα μήνυμα ενάντια στο bullying αλλά και υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Έμφραγμα» στην οικονομία – Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις μπορεί να ανασταλούν

Σχετικές ειδήσεις