ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν έχουμε καμία τύχη συμπατριώτες... Ή μήπως έχουμε;

Δεν έχουμε καμία τύχη συμπατριώτες... Ή μήπως έχουμε;

Δεν έχουμε καμία τύχη συμπατριώτες, εναποθέτοντας τις ελπίδες εξόδου από την κρίση σε ανθρώπους που καθημερινώς, πλέον και αποδεδειγμένα, σκαρφίζονται τρόπους και γεγονότα προκειμένου να αποπροσανατολίσουν το ενδιαφέρον μας από την επίλυση, αλλά την πραγματική και όχι εκείνη που αυτοί θέλουν, των προβλημάτων που ναι, εκείνοι μας προκάλεσαν.

Ευθύνη, ακόμα, δεν έχουν αναλάβει και εξακολουθούν φορώντας το... μανδύα της άσκησης «σωτήριας» εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής, να έχουν πουλήσει τα πάντα, μα πάνω απ' όλα θυσιάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, στο βωμό της εξυπηρέτησης ξένων -κυρίως- συμφερόντων.

Γιατί τα ελληνικά συμφέροντα, τη στιγμή που το 33% των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, με κάθε επισημότητα πλέον, δεν τα εκπροσωπούν, που να χτυπιούνται κάτω μέρα και νύχτα.

Δεν έχουμε καμία τύχη συμπατριώτες... Καμία απολύτως, όσο καθόμαστε και ακούμε τα ίδια και τα ίδια...

Τον Γιακουμάτο να δηλώνει ότι θα παραιτηθεί τον Δεκέμβριο αν δεν έχει ρίξει τις τιμές.

Τη Βούλτεψη να πανηγυρίζει ότι η επόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα θα γίνει στο Παρίσι και όχι στην Αθήνα και να τρώει στο καπάκι το «χαστούκι» από τον Κολομπανί, που εν συνεχεία το... μάζεψε και αυτός, ώστε να μην τους χαλάσει την επικοινωνιακή φούσκα!

Τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει ότι σε πείσμα ορισμένων το μνημόνιο τελειώνει. Λες και είναι... ορισμένοι αυτοί που σήμερα έχουν χάσει τα πάντα ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των μνημονίων και θα γίνουν λιγότεροι, αν τελικά το επόμενο πακέτο για τη... σωτηρία της χώρας δεν ονομαστεί μνημόνιο, αλλά κάπως αλλιώς.

Τους ακούμε, τους βλέπουμε και ενώ απορούμε, είναι πραγματικά να απορεί κανείς, γιατί δεν βρίσκει ουδείς το σθένος να πει επιτέλους ένα ηχηρό «φτάνει πια».

Φτάνει πια το ψέμα, η υποκρισία της πολιτικής, ο δημοκρατικός αυταρχισμός που θέλει το διπλανό σου, χιλιάδες ελληνικές οικογένειες να αργοπεθαίνουν στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας, προκειμένου αυτή και όλη η περιουσία της μαζί να ξεπουληθούν γρήγορα - γρήγορα στους ξένους δανειστές και τους εγχώριους «νταβατζήδες». Αυτούς που όσο αίμα και αν έχουν ρουφήξει, όσα δισεκατομμύρια και αν έχουν κερδίσει, δεν θα πάψουν ποτέ ως γνήσιοι βρικόλακες που είναι να ζητούν και να απαιτούν ό,τι έχει απομείνει όρθιο σε τούτο εδώ τον τόπο, να το ισοπεδώσουν και να το κάνουν και αυτό δικό τους.

Και θα βρίσκονται πάντα καλοθελητές να τους τα προσφέρουν στο πιάτο.

Δεν έχουμε καμία τύχη συμπατριώτες και βάλτε το καλά στο νου σας, διότι και μετά τις επόμενες εκλογές, πάλι θα απορείτε για το πώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που εσείς επιθυμούσατε, ενώ την ίδια ώρα οι μισοί από εσάς (πάλι) δεν θα έχετε πάει στην κάλπη για να ασκήσετε το υπέρτατο δημοκρατικό δικαίωμα που μας προσφέρει το Σύνταγμα αυτής της χώρας.

Γι' αυτό σας τα γράφει ο «τρομοκράτης» για να μην πιστέψετε ότι με μαγικά ραβδιά και... νεράιδες θα βρεθεί λύση στα προβλήματα μας, τα προβλήματά σας και τα δεινά που προκαλούν στον τόπο μας, όλοι αυτοί που προσέχουν πρωτίστως τη δική τους καλοπέραση και δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για τη ζωή των παιδιών μας και όλων όσων επιλέξουν να μείνουν σε αυτό τον τόπο και να δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη.

Γιατί τη μάχη θα τη δώσουμε συμπατριώτες, όσοι αντέχουμε, όσοι μπορούμε, όσοι αντιστεκόμαστε...

Για μια Ελλάδα ελεύθερη, για Έλληνες και ελληνόπουλα πάντα υπερήφανα, για μια πατρίδα ανεξάρτητη που θα μπορεί να στηριχθεί στα δικά της πόδια, στο δικό της πλουσιότατο υπέδαφος και την πλήρη αξιοποίησή του και όχι στα δανεικά της Κριστίν Λαγκάρντ, της Μέρκελ και των υπολοίπων «φίλων» μας του εξωτερικού και φυσικά τον... καλοθελητών της εγχώριας σημερινής πολιτικής διαπλοκής.