ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το «δίπορτο» του Γιώργου!

Το «δίπορτο» του Γιώργου!

Εκδότες που καταφέρνουν να είναι και με τους «από εδώ» και με τους «από εκεί» και να βάζουν μπροστά τους «νεροκουβαλητές» τους μέσω ανώνυμων blogs.

Πώς τα καταφέρνει ο Γιώργος Κουρής και είναι «και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα», είναι απορίας άξιον.

Ο τύπος δεν... παίζεται. Να εμφανίζεται ταυτόχρονα και «αντιμνημονιακός» και «συστημικός». Μπροστά δηλαδή να «υβρίζει» και πίσω να «γλύφει».

Μέσω της «ναυαρχίδας» του, επισήμως, χτυπάει ανηλεώς την κυβέρνηση με την πιο σκληρή κριτική και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ παράλληλα αβαντάρει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, μέσω... δορυφορικών διαδικτυακών συστημάτων βάζει διαφόρους «νεροκουβαλητές» (κάτι λιμοκοντόρους του πεντακοσάρικου) να χτυπάνε την Κουμουνδούρου μέσω ανώνυμων blogs που διαχειρίζονται.

Το κακό είναι ότι η «πιάτσα» - τόσο η πολιτική, όσο και η δημοσιογραφική - τους έχει πάρει χαμπάρι όλους και τους γνωρίζει. Ξέρει δηλαδή για ποια «λιγούρια» μιλάμε.

Παίζει, βέβαια και ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο, οι... παρατρεχάμενοι του Γιώργου να λειτουργούν και εν... αγνοία του, θέλοντας να παίξουν τα δικά τους «σκοτεινά» παιχνιδάκια.

Γιώργο, σε αυτό τον κόσμο κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Μάζεψε, λοιπόν, τα «δορυφορικά» συστήματα που μέχρι πρότινος έτρωγαν «τσίρο» από τον «Λούα – Λούα».

Ξέρεις καλά, άλλωστε, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε κατεβήκαμε όλοι απ' τα βουνά κι απ' το Λυκαβηττό.

Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε...

Σχετικές ειδήσεις