ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Πετρόπουλος θριαμβολογεί και χαίρεται: Κάθε μέρα δείχνουμε νέα επιτεύγματα

Ο Πετρόπουλος θριαμβολογεί και χαίρεται: Κάθε μέρα δείχνουμε νέα επιτεύγματα

Τι χαρά, τι έκρηξη ευφορίας και ψυχικής ανάτασης είναι αυτή που έχει καταλάβει τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετά τηνέξοδο της Ελλάδας στις αγορές! Κάποιοι, μάλιστα, όπως ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος τα παρουσιάζουν όλα τόσο ρόδινα, που είναι σα να κλήρωσε για τη χώρα ο πρώτος αριθμός του λαχείου.

«Η κυβέρνηση δείχνει κάθε μέρα νέα επιτεύγματα», δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος σχολιάζοντας την έκδοση του πενταετούς ομολόγου.

Και συνέχισε: «Δεν αρκεί να δει κανείς μόνο το αποτέλεσμα της εξόδου στις αγορές, πρέπει να δούμε και τις άλλες παραμέτρους, που διαμορφώνουν ένα θετικό κλίμα στην οικονομία και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση και με το 2014».

Κύριε υφυπουργέ, με τέτοια «επιτεύγματα» που έχει καταφέρει η κυβέρνησή σας εδώ και δυόμιση χρόνια, απορούμε πώς είναι δυνατόν όλος αυτός ο κόσμος, 11 εκατομμύρια Έλληνες να νιώθουν ότι τους πάτε από το κακό στο χειρότερο;

Είναι πολύ εύκολο να μιλάτε για επιτυχίες και να δείχνετε με νόημα το πενταετές ομόλογο, αλλά η πραγματικότητα των πολιτών είναι πολύ διαφορετική.

Με απλά λογάκια, κύριε υπουργέ. Καλά τα παραμυθάκια, αλλά η αλήθεια μετράει περισσότερο.

Σχετικές ειδήσεις