ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Κουρουμπλής είναι τουλάχιστον ειλικρινής - Οι υπόλοιποι;

Ο Κουρουμπλής είναι τουλάχιστον ειλικρινής - Οι υπόλοιποι;

«Χάσαμε γιατί υπήρξαν λάθη, δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί του 

Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 «χάσαμε γενικά γιατί υπήρξαν λάθη, δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος», εκφράζοντας μια τελείως διαφορετική στάση από αυτή που έχουν εκφράσει στελέχη όπως ο Νίκος Παππάς.

«Η διαφορά είναι 10 μονάδες κοντά, δεν είναι απλό το ποσοστό. Υπάρχει λάθος στη στρατηγική» συνέχισε την κριτική ο πρώην υπουργός. Σύμφωνα με τον ίδιο ένα βασικό ζήτημα είναι αυτό της μεσαίας τάξης: «εκεί εντοπίζω το ζήτημα, ότι χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός της πολιτικής που πρέπει να αρθρωθεί σε αυτόν τον πολιτικό χρόνο μέχρι τις εκλογές. Κατόρθωσε ο Μητσοτάκης χωρίς να πει στη μεσαία τάξη, να χρεώσει στον Τσίπρα ότι είναι η αιτία όλου του κακού για τη μεσαία τάξη. Ότι έχει ευθύνες και ο Τσίπρας για τη μεσαία τάξη δεν το αμφισβητεί η κυβέρνηση αλλά δεν είναι η αιτία όλου του κακού».

Παράλληλα επέκρινε ότι υπήρξαν «κάποιοι που έλεγαν στον πρωθυπουργό ότι η διαφορά ήταν μικρή». Στην ερώτηση, δε, ποιοι είναι αυτοί, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε «αυτοί που τα έλεγαν, εγώ έτρεχα στην επαρχία. Αυτά θα βρεθούν».