Ο Κουρουμπλής είναι τουλάχιστον ειλικρινής - Οι υπόλοιποι;

Newsbomb

Ο Κουρουμπλής είναι τουλάχιστον ειλικρινής - Οι υπόλοιποι;

«Χάσαμε γιατί υπήρξαν λάθη, δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί του 

Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 «χάσαμε γενικά γιατί υπήρξαν λάθη, δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος», εκφράζοντας μια τελείως διαφορετική στάση από αυτή που έχουν εκφράσει στελέχη όπως ο Νίκος Παππάς.

«Η διαφορά είναι 10 μονάδες κοντά, δεν είναι απλό το ποσοστό. Υπάρχει λάθος στη στρατηγική» συνέχισε την κριτική ο πρώην υπουργός. Σύμφωνα με τον ίδιο ένα βασικό ζήτημα είναι αυτό της μεσαίας τάξης: «εκεί εντοπίζω το ζήτημα, ότι χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός της πολιτικής που πρέπει να αρθρωθεί σε αυτόν τον πολιτικό χρόνο μέχρι τις εκλογές. Κατόρθωσε ο Μητσοτάκης χωρίς να πει στη μεσαία τάξη, να χρεώσει στον Τσίπρα ότι είναι η αιτία όλου του κακού για τη μεσαία τάξη. Ότι έχει ευθύνες και ο Τσίπρας για τη μεσαία τάξη δεν το αμφισβητεί η κυβέρνηση αλλά δεν είναι η αιτία όλου του κακού».

Παράλληλα επέκρινε ότι υπήρξαν «κάποιοι που έλεγαν στον πρωθυπουργό ότι η διαφορά ήταν μικρή». Στην ερώτηση, δε, ποιοι είναι αυτοί, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε «αυτοί που τα έλεγαν, εγώ έτρεχα στην επαρχία. Αυτά θα βρεθούν».

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved