ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σχεδόν έτοιμο το «αγροτικό» της Tesla

Σχεδόν έτοιμο το «αγροτικό» της Tesla

Τόσο έτοιμο που η αμερικανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα από τις χειμερινές δοκιμές του περιβόητου Cybertruck.

Του Γιάννη Σκουφή

Το Cybertruck ίσως να γράψει ιστορία ως το μοντέλο με την μεγαλύτερη αναμονή από τότε που παρουσιάστηκε έως το χρόνο που θα ξεκινήσει να πωλείται.

Ίσως να θυμάστε πως η Tesla το είχε παρουσιάσει το 2019 και για πρώτη φορά, μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, δίνει ένα σημάδι ελπίδας σε όσους το έχουν προ-παραγγείλει.

Αυτό το σημάδι είναι η teaser εικόνα που ανέβηκε στο twitter. Η λεζάντα δεν μας λέει πού τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, ούτε καν το πότε, αλλά βλέπουμε ξεκάθαρα ένα Cybertruck που βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την… παραγωγή.

Έτσι, αυτό το tweet δίνει την ελπίδα στους πρώτους που έσπευσαν να παραγγείλουν το Cybertruck, πως ίσως να το έχουν στο γκαράζ τους προτού ολοκληρωθεί η τρέχουσα χρονιά.

Πάντως, την τελευταία φορά που διαβάσαμε κάτι για το Cybertruck ήταν εξαιτίας ενός βίντεο (μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια) που έδειχνε ένα πρωτότυπο μοντέλο να δοκιμάζεται και να είναι κολλημένο σε ένα λασπωμένο χωράφι κοντά στα κεντρικά γραφεία της Tesla στο Τέξας.

Λέτε, το Cybertruck να… κολλήσει ξανά και να μην κυκλοφορήσει ούτε μέσα στο 2023; Πάντως, το teaser δείχνει πιθανότατα το μοντέλο παραγωγής με κανονικούς καθρέπτες και τροχούς. Και με τον Musk να λέει πως θα μπορεί να κατασκευάζει από 250 έως και 500 χιλιάδες Cybertruck το χρόνο.

Για να δούμε, τι θα γίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό pickup που ακόμη δε γνωρίζουμε αν θα μπορεί να κυκλοφορεί στην Ευρώπη με άδεια ΙΧ ή φορτηγού!

Βίντεο με δοκιμές στα χιόνια

Βίντεο στο λασπωμένο χωράφι