ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Gymkhana 7: Το νέο εντυπωσιακό clip του Ken Block

Gymkhana 7: Το νέο εντυπωσιακό clip του Ken Block

Όταν Ken Block «ανεβάζει» ένα νέο μικρού μήκους film Gymkhana, όλοι το παρακολουθούν με προσοχή. Γιατί; Επειδή είναι εξαιρετικό.


Η σειρά των clips Gymkhana δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που ονειρεύεται κάθε φίλος του αυτοκινήτου: Ένα όχημα με πολλούς ίππους, ικανότητες να δαμάσει τη δύναμη και ένα χώρο (ή μία πόλη) ως παιδότοπο.

Ο κύριος Block τα έχει όλα. Έχει τα χρήματα (ήταν ιδρυτής των εταιριών ένδυσης και υπόδησης DC και Quick Silver ενώ τώρα έχει δημιουργήσει την Hoonigan Industries) έχει τις ικανότητες και απέκτησε και τη δυνατότητα να ζητά μία περιοχή για να... παίξει και να του δίνουν την άδεια με χαρά. Γιατί το κάνουν αυτό οι τοπικοί φορείς; Φυσικά για διαφήμιση. Το «GYMKHANA FIVE: ULTIMATE URBAN PLAYGROUND SAN FRANCISCO», που διαλέξαμε να δείτε έχει 67.141.010 «χτυπήματα».

Διαλέξαμε αυτό γιατί και το έβδομο μικρού μήκους film του Ken Block είναι γυρισμένο σε δρόμους πόλης. Η κινηματογράφηση ολοκληρώθηκε στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο, που πέρασε και έχει μία μεγάλη αλλαγή. Αντί για το Fiesta ο Block κάνει τα περάσματα με ένα RTR Ford Mustang της δεκαετίας του 1960. Δυστυχώς (για τους πουριτανούς με τα κλασικά αυτοκίνητα) το Mustang απλά μοιάζει με αυτό των sixties καθώς έχει τετρακίνηση και πολλές άλλες μετατροπές.

Οι κατάσκοποι του Road & Track, που είδαν τα γυρίσματα (και μας έδωσαν το θέμα) μέτρησαν οκτώ εικονολήπτες, ένα ελικόπτερο, αμέτρητες κάμερες GoPro, και ένα μάτσο άντρες ασφάλειας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό. Ως τότε αρκεστείτε σε φωτογραφίες που διέρρευσαν από περαστικούς που βρέθηκαν κοντά στο shooting και στο video από το 5ο Gymkhana.

Ρoή Ειδήσεων