Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Υπάρχει κάμπριο Suzuki Jimny;

Newsbomb

Με την πρώτη ματιά θα συμφωνούσατε. Ωστόσο, αν προσέξετε καλύτερα τις εικόνες θα εκπλαγείτε από το τι ισχύει.

Του Γιάννη Σκουφή

Θυμάστε το Samurai της Suzuki; Το ανοιχτό 4x4 που αποτελούσε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για ενοικίαση αυτοκινήτου στα νησιά;

Κάτι τέτοιο μας θυμίζει και το 4x4 που βλέπετε και θα πρέπει να ομολογήσουμε πως δείχνει πράγματι όμορφο. Και πέρα από το ελκυστικό στιλ, το ρολ-μπαρ σε συνδυασμό με τον τροχό στο πίσω πόρτα ενισχύει και την off-road ικανότητά του.

Τώρα, με μία πιο προσεκτική ματιά ίσως θα προσέξατε πως του ρολ μπαρ δείχνει κάπως πρόχειρη. Και αυτό επειδή το κάμπριο που βλέπετε δεν βγαίνει από κάποιο εργοστάσιο, αλλά είναι μία μετατροπή μίας ανεξάρτητης εταιρείας στην Κίνα.

Αλλά το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Το εικονιζόμενο 4x4 μπορεί να μοιάζει με κάποια εκδοχή του γνωστού σε όλους μας Jimny, αλλά δεν έχει καμία σχέση, αφού η Suzuki ούτε καν το πουλά εκεί.

Πρόκειται για μία από τις πιο χτυπητές αντιγραφές (τα γνωστά copy-cat) που έχουμε δει τελευταία από την Great Wall. Και για την ιστορία να πούμε πως το κάμπριο που βλέπετε βασίζεται στο Tank 100 που έχει αντιγράψει τη σχεδίαση του Jimny.