Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το εξωτικό Lykan HyperSport «κατατάχθηκε» στην αστυνομία

Newsbomb

Όχι όποιας και όποιας αλλά της αστυνομίας του Abu Dhabi, εκεί όπου πραγματοποιείται και το τελευταίο Grand Prix της Formula 1.

Του Γιάννη Σκουφή

Το Lykan HyperSport είναι ένα υπερ- αυτοκίνητο αραβικής προέλευσης που είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στα Εμιράτα πριν από περίπου μία τετραετία για κάποιες σχετικές δοκιμές και γυρίσματα από την εταιρεία W Motors που το κατασκευάζει.

Μετά από όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν παραχθεί μόλις εφτά και ένα από αυτά εντάχθηκε στο στόλο των περιπολικών της αστυνομίας του Abu Dhabi. Και ομολογουμένως δείχνει πολύ εντυπωσιακό σε αυτά τα χρώματα, με τα αυτοκόλλητα και βέβαια με τους απαραίτητους φάρους, ενώ η παρουσία του δίνει ένα πλεονέκτημα στις αρχές του Abu Dhabi έναντι αυτών του Dubai, που επίσης έχουν υπηρεσιακά hyper cars, για το ποιος θα έχει το πιο ιδιαίτερο και γρήγορο περιπολικό.

Το Lykan πάντως κινείται από έναν επίπεδοι εξακύλινδρο με δύο turbo που αποδίδει 740 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 2,8 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 395 χλμ./ ώρα, οπότε δύσκολα θα του ξεφύγει κάποιο άλλο αυτοκίνητο…