FUN TIME

Πήγε στον άλλο κόσμο, γύρισε, λύνει τη σιωπή του και σοκάρει!

Πήγε στον άλλο κόσμο, γύρισε, λύνει τη σιωπή του και σοκάρει!
Δεν είμαστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο

«Γύρω μας υπάρχουν πλάσματα μυστήρια, που δεν ανήκουν στη Γη», ισχυρίζεται ο Steve που «έφυγε» και ξαναγύρισε…

Η εξομολόγηση του Steve, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο, στο Near Death Experience Research Foundation, ένα ίδρυμα το οποίο μελετά τις μεταθανάτιες εμπειρίες, συγκλονίζει.

Όπως ισχυρίζεται, κατά τη διάρκεια εγχείρησης, άρχισε να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία ωστόσο χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα για μερικά λεπτά να είναι κλινικά νεκρός.

Εκείνα τα λεπτά ο Steveι διηγείται ότι άρχισε να πετά γύρω από το δωμάτιο, όταν άρχισε ξαφνικά να βλέπει κι άλλα πλάσματα, τα οποία είχαν τη μορφή ενός έντονου φωτός.

«Κοίταξα το ταβάνι και το μόνο που έβλεπα ήταν πολλά μικρά άσπρα φώτα, τα οποία έτρεχαν πολύ γρήγορα σε διάφορες διευθύνσεις. Εκείνη τη στιγμή, άρχισα να νιώθω τον εαυτό μου να αιωρείται πολύ αργά. Όσο πλησίασα το ταβάνι, αυτά τα όντα άρχισαν να επιβραδύνουν», ανέφερε και συνέχισε, «τα έβλεπα να κουνιούνται αριστερά και δεξιά και να χτυπούν το ένα με το άλλο. Αυτό που έβλεπα εκείνη την ώρα, ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα δει».

«Ξαφνικά ήρθαν προς το μέρος μου και έγινα ένα με τα φώτα, εκείνη τη στιγμή, όμως επανήλθα», είπε ο Steve, τελειώνοντας τη διήγηση της απίστευτης εμπειρίας του.

Αυτό που ήθελε να τονίσει, όπως ανέφερε, ήταν ότι σε αυτό τον κόσμο δεν είμαστε μόνοι μας.

Σχετικές ειδήσεις