Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Του έριξε «άκυρο» και της έριξε μπύρα στο κεφάλι – Αυτό που ακολούθησε θα το θυμάται για πάντα (vid)

Newsbomb

Αυτό είναι κάρμα! Προσβλήθηκε από «χυλόπιτα» και προχώρησε σε απαράδεκτη πράξη. Δεν ήξερα όμως με ποια είχε να κάνει…

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ταϊλάνδη, με 35χρονο να κάνει «καμάκι» σε μια 25χρονη με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια να «τρώει» το ξύλο της χρονιάς.

Η κοπέλα ήταν σε ένα μπαρ, με τον άνδρα να της ζητά το τηλέφωνό της και εκείνη να αρνείται ευγενικά. Εκείνος δεν δέχθηκε την απόρριψη και της έριξε στο κεφάλι μπύρα, ενώ εκείνη έτρωγε. Μάλιστα ο άνδρας εκείνη τη στιγμή είπε: «Για να μάθεις. Εμένα δεν με απορρίπτουν».

Δυστυχώς -για τον ίδιο- δεν ήξερε με ποια έχει να κάνει. Η 25χρονη είναι η Παρεπλόϊ Σαεαϊα πρωταθλήτρια του Μουάϊ Τάϊ και όταν ο 35χρονος προχώρησε σε αυτή την άθλια πράξη, εκείνη τον πήρε στο κυνήγι.

Ο άνδρας δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από την πρωταθλήτρια, με τον ίδιο να προσπαθεί να αποχωρήσει βλέποντας πως δεν τον «παίρνει» και περαστικούς να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου με εκατοντάδες σχόλια υπέρ της γυναίκας φυσικά. Η ίδια είπε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας της: «Ήμουν θυμωμένη γιατί μου επιτέθηκε ρίχνοντας το ποτό του στο κεφάλι μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ταπεινώνει εμένα ή οποιονδήποτε άλλον έτσι. Υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου»

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι η αυτοάμυνα είναι σημαντική για τις γυναίκες. Αν και μπορεί να μην είμαστε σωματικά πιο δυνατές από τους άνδρες, τουλάχιστον έχουμε ικανότητες αυτοάμυνας. Όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις, τουλάχιστον μπορεί να μας βοηθήσει να προστατευτούμε, ειδικά όταν συναντάμε εγκληματίες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.